Aktuality

16.09. 2018 KOVOFINIŠ LEDEČ N.SÁZAVOU - SAPELI POLNÁ 5 - 0 / 2-0 /

ikona6.jpg

V 11.minutě výborně vystřelil ze standartky Nepovím, Tomáš Hajný se překvapit nenechal. Ve 21.minutě již to bylo o poznání horší, ztečovanou střelu usměrnil do naší sítě Marek 1-0. Chtěli jsme hrát a snažili se o vyrovnání, v 35.minutě však přišla další ťafka, rychlý protiútok domácích, přihrávka pod sebe a nešťastná teč Honzy Flekala 0-2.O čtyři minuty později, jsme mohli vstřelit kontaktní gól. Domácí gólman stáhl Filipa Dvořáčka a sám postižený zahrál pokutový kop velmi špatně - domácí gólman ho vyrazil.Jak se později ukázalo, byl to zřejmě zlomový okamžik utkání.



V druhé půli i přes pětici střídání se skóre stále navyšovalo v náš neprospěch, až skončilo potupným bůrem. Je to největší prohra kam až paměť dosahuje.Nově vytvořenému týmu se nedaří, opakovaně se dopouští triviálních chyb a ofenziva týmu je doslova impotentní. Bude to o srdíčku, o přístupu každého jednotlivce. Dnes je již jasné, že hrajeme o padáka a že musíme co nejdříve zabrat.



Sudí: Pánové Voneš,Škorpík a Petrlík. ŽK: 2-2 / P.Bartoš, L.Adamec /.Bez vyloučených. 200 diváků. 



Delegát svazu: Pan Prokeš.



Góly: 21.a 35.Marek, 51.Pešek, 62.Trpišovský, 87.Turek.



Sestava Sapeli:



Hajný - Bartoš,Boháček, Flekal, Bambula - Dvořáček /79.Tržil/, Navrátil /56.Částka/, Brabec /46.Fišer/, Barák - Svoboda /58.Mašek/, Varhaník /56.Adamec/.






zpět na seznam aktualit