Aktuality

14.10. 2018 SK PŘIBYSLAV - SAPELI POLNÁ 0 - 0

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání výborně, již ve čtvrté minutě přesně zakombinovali v šestnáctce Přibyslavi a bombu Štěpána Bambuly zastavil tělem v cestě do sítě domácí obránce. O šest minut později připravila dvojice Lukáš Adamec - Filip Dvořáček loženku pro Štěpána Bambulu, domácí gólman Pazderka však předvedl skvělý zákrok. A ve 13. minutě do třetice Štěpán Bambula, tentokrát hlavou a opět výborný Pazderka.V 16.minutě prolétla střela Filipa Dvořáčkia těsně vedle domácí branky.Ve 20.minutě se poprvé osmělili domácí, navýraznou střelu Pospíchala kryje Ivan Rezničenko.O dvě minuty později po centru Honzy Flekala hlavičkuje Lukáš Adamec nad branku.Ve 34.minutě sklepl Štěpán Bambula míč na hranici šestnáctky pro Filipa Dvořáčka, jeho bombu vyráží Pazderka na rohový kop.O dvě minuty později si naběhl Petr Barák na dlouhý pas Štěpána Bambuly, tváří v tvář Pazderkovi se mu ho nepodařilo propálit! A tak mohl vzápětí přijít trest, domácí Krčál však z cca 18 metrů přestřelil.První půle tak skončila bez branek, což je velmi frustrující. Nedokázali jsme proměnit ani jednu z šesti-sedmi velkých šancí a místo třígólového náskoku nic....



Do druhé půle již nenastoupil zraněný Tomáš Reiterman, nahradil ho Míla Brabec. Druhou půli jsme začali katastrofálně, ve 48.minutě po příhře Krčála a bombě domácího Pospíchala vytáhl skvělý zákrok Ivan Rezničenko. O minutu později náš gólman za pomoci tyče zachránil při tutovce Bačkovského. Potom se dostali do šancí i naši hráči. Únik Pavla Bartoše však gólem neskončil a Lukáš Adamec ve vyložené šanci zklamal. Naši hráči hráli v závěru totální vabank a tak musel Ivan Rezničenko ještě dvakrát ukázat že je i ve svých letech stále výtečným gólmanem.



Utkání tedy nakonec skončilo bezbrankovou remízou, což je po průběhu první půle a řady šancí hodně málo. Po průběhu půle druhé,/ kdy jsme úplně a nepochopitelnbě vyhořeli, navíc střídající hráči týmu vůbec nepomohli, spíše naopak./ jsme nemuseli mít ani tu remízu.Těžko říci, proč byl výkon v druhé půli tak žalostný - že by předčasné uspokojení? Je to velká škoda, prohospodařili jsme možnost odrazit se ze dna tabulky!



Nejlepší hráči Sapeláků: Petr Barák, Štěpán Bambula, Jan Flekal.



Sudí: pánové Jakub Voneš, Ladislav Petrlík a Roman Fabeš. Delegát svazu ing. Roman Šoukal.



ŽK: 2-0. Bez vyloučených. 150 diváků.



Sestava SAPELI:



Rezničenko - Tržil, Boháček, Flekal /63.Bartoš/, Barák P. - Bambula, Benáček /88.L.Barák/, Navrátil /73.Svoboda/, Dvořáček - Adamec, Reiterman /46.Brabec/.






zpět na seznam aktualit