Aktuality

28.10. 2018 TJ SAPELI POLNÁ - FK PELHŘIMOV 1 - 0 / 0-0 /

ikona6.jpg

Ve velmi nevlídném dopoledni hostili Sapeláci favorita soutěže - tým Pelhřimova. Soupeř disponuje nesmírnou fotbalovou kvalitou, což dokazoval od úvodních minut utkání.Našim borcům chyběli oba gólmani a tak po dlouhé době oprášil rukavice Petr Koubek. Navíc se při zápasové rozcvičce zranil Honza Vacek.



Domácí tým však pokračoval v poctivém výkonu z posledních utkání a přesto, že měli pelhřimovští více míč na svých kopačkách, první tutovku měli Sapeláci. Ve 21.minutě centroval do šestnáctky hostí Štěpán Bambula a naši hráči třikrát doráželi míč doslova z brankové čáry, přesto neuspěli. Ve 28.minutě opět centroval Štěpán Bambula, dobře postavený Lukáš Adamec bohužel přestřelil branku hostí. V 37.minutě měli hosté jedinou tutovku, útočník se obtočil kolem našeho beka a cca z 8 metrů vypálil k tyči. Zaskakující ikona Sapeláků Petr Koubek však předvedl famózní zákrok a tak se šlo do kabin za bezgólového stavu.



Do druhé půle již nenastoupil zraněný Míla Brabec, nahradil ho Filip Dvořáček. Sapeláci i v druhé půli hráli s velkým nasazením, obětavě a zodpovědně. Soupeře do ničeho nepouštěli a naopak přišla 64.minuta ve které přišlo rozhodnutí celého utkání. Do šestnáctky hostí centroval Honza Flekal, míč hlavou prodloužil Lukáš Adamec Filipu Dvořáčkovi, ten z voleje napálil míč do tyče  a Lukáš Adamec byl již nekompromisní 1-0. V 65. minutě vystřídal Lukáše Varhaníka František Krupica, v 72.minutě Patrika Fišera Jakub Benáček.Hosté v závěrečné čtvrthodině změnili kombinační hru na dlouhé nákopy, ale naše defenziva pracovala skvěle a nic soupeři nedovolila. V 85.minutě odstoupil Lukáš Adamec, nahradil ho Petr Navrátil. V 90.minutě proběhlo poslední střídání, Leoše Baráka vystřídal Pavel Bartoš a potom již následoval závěrečný hvizd sudího Straky, který potvrdil zaslouženou výhru Sapeláků.



Náš tým byl dnes sebevědomý, bojovný, poctivý a dopustil se pouze jediné chyby a v té nás podržel Petr Koubek. Smekám před výkonem našeho týmu a jsem moc rád, že jsme se v druhé polovině podzimu dokázali zvednout a začali být úspěšní. Je to zásluhou poctivé práce všech. Dnešní výhra je naprosto zasloužená, chtěli jsme víc než pelhřimovští. Nejlepší hráče dnes nelze určit, všech šestnáct borců bojovalo nadoraz.



Gól: 64. Lukáš Adamec.



Sudí: Pánoví Karel Straka, Michal Stehlík, Zdeněk Bílek. ŽK: 1 - 4  /L.Adamec/, bez vyloučených. 50 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Boháček, Flekal, Barák P. - Bambula, Fišer /72.Benáček/, Brabec /46.Dvořáček/, Barák L. /90.Bartoš/ - Adamec /85.Navrátil/, Varhaník /65.Krupica/.






zpět na seznam aktualit