Aktuality

03.03. 2019 SAPELI POLNÁ - Sokol Bedřichov 1 - 0 / 1-0 /

ikona6.jpg

Na závěr pátého týdne zimní přípravy /tento týden se zapojilo 19 hráčů/ sehráli Sapeláci přípravné utkání s vedoucím týmem I.A.třídy Sokolem Bedřichov. Trenér Milan Klimeš dnes neměl k dispozici Tomáše Hajného, Leoše Baráka, Honzu Vacka /rodinné důvody/, Ivana Rezničenka /nemocen/ a Davida Padrnose /zranění/. Do utkání se zapojilo všech 16 přítomných hráčů. Na gólmanském postu opět vypomohla jedna z legend klubu - Petr Koubek a jeho výkon byl bezchybný.



Již v sedmé minutě předvedl skvělý průnik obranou soupeře Petr Barák, nedočkal se však gólové koncovky. V 18.minutě po rohu Štěpána Bambuly prodloužil hlavou míč Martin Boháček a proti střele Petra Douchy z cca 8 m výtečně zasáhl gólman hostí Šána. O minutu později hlavičkoval Petr Doucha po rohu Filipa Dvořáčka ve vyložené pozici vedle branky soupeře. Ve 22.minutě po dalším rohu Filipa Dvořáčka vznikl velký závar před brankou Sokola, Sapeláci však ve skrumáži neuspěli. O dvě minuty později výborně zakombinovali Petr Doucha a Štěpán Bambula, na gólmana Šánu však nevyzráli. V 31. minutě pálí Lukáš Varhaník zpoza šestnáctky, Šána vyráží.V 32. a 34. minutě poprvé pálí bedřichovští, střely zpoza šestnáctky kryje Petr Koubek. V 36.minutě je ve vápně sražen Filip Dvořáček, pokutový kop proměnil Lukáš Adamec 1-0. O dvě minuty později mohl zvýšit Míla Brabec, ale jen nastřelil gólmana. Ve 40.minutě zakombinoval náš soupeř a zpoza šestnáctky přestřelil naši branku. Ve 43.minutě kryl Šána hlavičku Štěpána Bambuly o minutu později vychytal "dvoututovku" již zmiňovaného hráče. Trest mohl přijít těsně před poločasovým hvizdem, Lacina však tváří v tvář Petru Koubkovi minul naši branku.



Druhá půle začala obrovskou šancí Lukáše Adamce a Míly Brabce, oba však pohrdli perfektní přípravou Štěpána Bambuly. V 57. minutě měli bedřichovští druhou vyloženou šanci, samostatný únik Laciny však skvěle lapil Petr Koubek. O tři minuty později spálil další loženku Sapeláků Štěpán Bambula. V 65.minutě vysunul Štěpán Bambula Ondru Částku, ten pláchl obraně a jeho bombu vyrazil Šána. Bedřichovský gólman měl svůj den, nepřekonali ho ani Štěpán Bambula v 75.minutě, ani Petr Doucha v minutě 77. O minutu později sklepl Štěpán Bambula míč za šestnáctkou Patriku Fišerovi, jeho bomba šla těsně nad břevno. Poslední šanci měl tři minuty před koncem Ondra Částka, kterého vysunul Kuba Benáček, ovšem ani on druhý gól našeho týmu nepřidal.



Sapeláci odehráli utkání s chutí, herní projev nebyl špatný, ale chyb je stále mnoho a koncovka je žalostná. Brankář hostí sice chytal výtečně, přesto jsme ho měli z takového počtu šancí třikrát - čtyřikrát překonat. Musíme být více důrazní, více důslední, šance řešit chytřeji....



Nejlepší hráči Sapeli: Štěpán Bambula, Petr Barák, Filip Dvořáček, Patrik Fišer.



Gól: 36. Lukáš Adamec /PK/.



Sudí: Krondráf, žk: 0-1, bez vyloučení.



Sestava SAPELI:



Koubek - Tržil /46.Mezera/, Boháček, P. Barák /46.Benáček/, Flekal - Bambula, Varhaník /46.Fišer/, Doucha, Dvořáček /46.Stejskal/ - Adamec /46.Částka/, Brabec.



 



 



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit