Aktuality

10.03. 2019 SLAVOJ TŘEŠŤ - SAPELI POLNÁ 0 - 4 /0-2/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání velmi aktivně a již v prvních deseti minutách dvakrát vychytal domácí gólman Davida Padrnose. V 15. minutě opět aktivní David Padrnos z hranice šestnáctky těsně přestřelil a potom připravil loženku pro Ondru Částku, ten však taktéž těsně minul domácí svatyni. O tři minuty později domácí gólman vyrazil dělovku Filipa Dvořáčka, přihrával Ondra Částka. Ve 24.min. po rohu Filipa Dvořáčka hlavičkoval ve vyložené pozici Petr Doucha, bohužel bez úspěchu. Ve 25.minutě založil akci David Padrnos, vyslal do křídla Leoše Baráka a jeho centr zužitkoval Filip Dvořáček 0-1. O minutu později kryl domácí gólman sólo Filipa Dvořáčka. Ve 27.minutě pochybil jinak výtečný sudí Beseda. Domácím hráčům udělil výhodu,tii vypálili z hranice penalty k pravé tyči branky Tomáše Hajného, náš gólman střelu vyrazil a v té chvíli hlavní sudí přerušil hru /připravil domácí tým o gólovou dorážku/ a nařídil přímý kop z hranice šestnáctky, z kterého Michal Lovětínský přestřelil naši branku. O minutu později zahrával roh Leoš Barák, přihrál Filipu Dvořáčkovi a ten přesnou střelou z hranice šestnáctky zvýšil na 0-2.



V druhé půli již výkon našeho týmu upadl. Hráči mnohdy řešili dobré možnosti příliš individualisticky a hra týmu tím hodně trpěla. Přesto se pár pěkných akcí našlo. V 51.minutě pěkně vypálil z dálky Ondra Částka, domácí gólman výborně zasáhl. O tři minuty později jsme sehráli velmi pěknou akci po ose Honza Vacek- Honza Flekal - Míla Brabec, posledně jmenovaný již skórovat nedokázal. Vše si vynahradil v 58.minutě, když vstřelil naši třetí branku, kterou pro Milana doslova "vydřel" Ondra Částka 0-3. Posledně jmenovaný hráč Ondra Částka měl potom dvě velké šance v 66. a 72. minutě, ale nebylo mu přáno. Až v 90. minutě protrhl svoji střeleckou smůlu po přihrávce Lukáše Adamce a podtrhl účet utkání na 0-4.



Nejlepší hráči SAPELI: Petr Doucha, Honza Flekal, Filip Dvořáček. V dobrém světle se jevila i útočná dvojice Ondra Částka - David Padrnos.



Sudí: Petr Beseda /Batelov/, hráno bez karet, za velkého vichru a deště.



Sestava SAPELI: 



Hajný - Doucha, Benáček, Flekal, Bambula /46.Adamec/ - Barák L. /60.Mezera/, Fišer/75. Barák L./, Vacek, Dvořáček - Padrnos /46.Brabec/,Částka.



 






zpět na seznam aktualit