Aktuality

14.03. 2019 SAPELI POLNÁ - SK Transformátor Počítky 8 - 2 /3-1/

ikona6.jpg

Sapeláci přijali operativní nabídku našeho soupeře a ve čtvrtek od 19.00 na UT ve Žďáře sehráli další přípravné utkání. Vzhledem k nekompletnosti sestavy náš tým doplnili naši bývalí hráči Milan Špendlíček a Petr Kozojed a také šéf jamenského fotbalu Honza Kubín. Všem třem /shodou okolností SLÁVISTŮM/ děkujeme za pomoc a zvláště za to, že než by sledovali v televizi svůj milovaný klub, tak si šli raději aktivně zasportovat.



Náš tým hrál s chutí a již v první desetiminutovce si vypracoval tři vyložené šance,. Postupem času jsme se začali prosazovat i střelecky. První dvě branky vsítil výborně hrající Petr Kozojed,potom korigovali hráči Počítek, třetí branku Sapeláků vstřelil střelou zpoza šestnáctky Milan Mezera - byl to jeho první gól v našem dresu. Poločas tedy skončil 3-1 v náš prospěch.



V druhé půli pokračoval Milan Mezera ve své střelecké produktivitě. Čtvrtý gól našeho týmu  vstřelil skluzem v malém čtverci po krásné akci svých spoluhráčů a ostrého centru Petra Kozojeda z pravého křídla. Pátý gól dal skvělým lobem přes gólmana 5-1. Na 6-1 zvýšil angličanem Míla Brabec. Na 6-2 snížil náš soupeř z pokutového kopu. Na 7-2  upravil z penalty Kuba Benáček,potrestal tím sražení Milana Špendlíčka. Svojí čtvrtou brankou uzavřel skóre  "muž večera" Milan Mezera a završil účet utkání na 8-2.



Dnes se nejvíce dařilo Milanu Mezerovi, Petru Kozojedovi, Petru Douchovi, Filipu Dvořáčkovi a Honzovi Flekalovi. V utkání se bohužel zranil Lukáš Adamec.



Góly: Milan Mezera - 4x, Petr Kozojed 2x, Míla Brabec, Kuba Benáček /pk/.



Sudí: Petr Šula, Věra Soukupová, OFS ZR. ŽK:0-1.



Sestava SAPELI:



Hajný - Doucha, Benáček, Flekal, Dvořáček - Mezera,Fišer, Brabec/46.Kubín/, Barák L./46.Špendlíček/ - Adamec /60.Brabec/,Kozojed.



 






zpět na seznam aktualit