Aktuality

01.06. 2019 SAPELI POLNÁ - Velké Meziříčí 1 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

 Utkání se hrálo mimořádně v sobotu a před velmi slabou návštěvou.



Trenérům Sapeláků Milanu Klimešovi a Petru Tržilovi nebyli k dispozici tito hráči: Zranění Petr Barák, Milan Mezera, Míla Brabec,dlouhodobě nemocný Ivan Rezničenko, v práci byl Lukáš Varhaník, z rod.důvodů chyběl Honza Vacek.Obětavě nastoupili nemocný Kuba Benáček a v závěru utkání i zraněný Patrik Fišer. V dresu byli připravení i dva veteráni našeho klubu Libor Bratršovský a Jarda Vala, kterým děkujeme za pomoc v kritické hráčské situaci našeho týmu.



Již ve druhé minutě pálili hosté vedle naší branky, o minutu později si připsal první zákrok Tomáš Hajný, když kryl střelu do středu branky. V páté minutě rozehrál Petr Doucha do lajny Filipu Dvořáčkovi a po jeho centru mířil Kuba Benáček vedle branky VM. V desáté minutě šel od půlky hostující Crkal sám na Tomáše Hajného, ten ho však vychytal! V 15.minutě zakončoval Dominik Stejskal, jeho střelu dokázali velkomeziříčtí ještě zablokovat. V 17.minutě propadnul na středu Martin Boháček, následná šance hostí byla sražena na roh. V 19.minutě jsme měli dvojitou šanci, v první výborně vyběhl gólman hostí, poté loboval Dominik Stejskal, ale míč skončil mimo branku. Ve 20.minutě po průnikové přihrávce Martina Boháčka, zakončoval neúspěšně Petr Doucha. Ve 29.minutě se poprvé měnilo skóre, hosté zaútočili po pravé straně, míč tečoval útočník hostí Dočkal spolu s bránícím Martinem Boháčkem a ten skončil nešťastně mezi nohama Tomáše Hajného 0-1.



V 50.minutě zahrával standartku Filip Dvořáček, Petr Doucha hlavičkoval těsně nad. V 64.minutě po centru z levé strany hlavičkuje Ondra Částka vedle meziříčské branky. V 68.minutě vyhrál Filip Dvořáček souboj a po centru Štěpána Bambuly se prosadil v malém čtverci David Padrnos 1-1! Potom zcela dominovali domácí hráči, kteří mohli z několika možností /z nichž největší měli Petr Doucha a David Padrnos/ utkání rozhodnout. Nestalo se tak a tak se body dělily.



Góly: 29. Jaroslav Dočkal - 68. David Padrnos



Sudí: Zdeněk Niederle - Ondřej Terber, Filip Novák. ŽK: 2-2 /P.Doucha, D.Padrnos/. Bez vyloučených. 30 diváků.



Sestava Sapeli:



Hajný - Flekal, Tržil, Boháček, Bambula - Stejskal /71.Fišer/, Benáček, Doucha, Dvořáček - Padrnos /89.Vala/, Částka /66.Adamec/.






zpět na seznam aktualit