Aktuality

09.06. 2019 FK PELHŘIMOV - SAPELI POLNÁ 3 - 0 /3-0/

ikona6.jpg

V 8.minutě si Filip Dvořáček narazil na šestnáctce domácích s Ondrou Částkou, vnikl do bedňáku a z cca 11m neprostřelil gólmana Sochora. Ve 13.minutě pelhřimovští skvěle zakombinovali a na konci gólové akce byl Mazač 1-0. Ve 20.minutě vypálil tvrdě a přesně domácí Naniáš z přímého kopu z cca 18 metrů, Tomáš Hajný dokázal míč vyrazit na tyč a od ní šel míč znovu do pole. Ve 24.minutě po chybě našeho obránce šel sám na našeho gólmana Benda, Tomáš Hajný ho dokázal vychytat.V 35.minutě pálil Dominik Stejskal po rohu Honzy Vacka, domácí brankář byl připraven. O minutu později již vedli domácí 2-0, když hlavičku Homolky ještě ztečoval náš obránce z dosahu Tomáše Hajného. V 38.minutě jsme mohli znovu inkasovat, ale domácí svoji šanci nevyužili. První tutovku v zápase jsme měli až ve 40.minutě, když se po kombinaci Ondry Částky a Filipa Dvořáčka neprosadil Dominik Stejskal. Ve 42.minutě se dopustil chyby náš gólman a Mazač pohodlně zvýšil na 3-0!



V úvodu druhé půle měl dvě velké šance Ondra Částka, když byl pokaždé sám proti gólmanovi - překonat ho nedokázal. V 62.minutě po centru Lukáše Varhaníka zakončil Honza Vacek cca z 8 metrů nad branku. V 69.minutě jsme podnikli rychlý brejk po ose Patrik Fišer - Matěj Brnický, radost překazil dobíhajícímu Honzovi Vackovi výborný zákrok domácího brankáře. V 70. minutě měl další loženku domácí tým, Tomáš Hajný jejich střelu vyráží na roh. O tři minuty později střílejí domácí nad naši branku. Poslední tutovku  zápasu měl v 86.minutě domácí Benda, ale radost mu zkazil výborným obraným zákrokem Honza Flekal.



Utkání tak skončilo třígólovým vítězstvím pelhřimovských a bylo to vítězství naprosto zasloužené.I přes citelné oslabení týmu /chybějí Petr Barák, Míla Brabec, Milan Mezera, David Padrnos, Štěpán Bambula/ jsme podali zvláště v první půli velmi slabý výkon. Byl bez jiskry, chybělo nasazení, pracovitost, byli jsme naivní a byli jsme za to trestáni. Řada hráčů chybí, řada je zformy, někteří hráči dohrávají se zraněními silou vůle. Pouze čtyři hráči odvedli  kvalitní výkony - Filip Dvořáček, Honza Vacek, Petr Tržil a Honza Flekal.Své si odehrál i Matěj Brnický, který nastoupil  k mistrovskému utkání po dvou letech. V druhé půli domácí povolili a my se trochu zvedli, na skóre se již nic nezměnilo.



Góly: 13. a 42. Mazač, 36. Homolka



ŽK: 2-2 /D.Stejskal, P.Tržil/, bez vyloučených, 200 diváků.



Sudí: Luboš Rygl - Jan Dvořák, Petr Jonáš.   Delegát svazu Luboš Vaněk.



Sestava SAPELI:



Hajný - Flekal, Tržil, Boháček, Dvořáček - Stejskal /66.Brnický/, Doucha /60.Fišer/, Benáček, Vacek - Částka, Varhaník.



 



 






zpět na seznam aktualit