Aktuality

15.06. 2019 SAPELI POLNÁ - DÁLNICE SPEŘICE 2 - 3 /0-1/

ikona6.jpg

Poslední utkání letošního soutěžního ročníku přineslo kvalitní fotbal a to zásluhou obou týmů. V 11.minutě vyslal Ondra Částka do úniku Davida Padrnose, jeho šanci zhatil včasným výběhem gólman Duben. V 15.minutě vyvezl míč Patrik Fišer, na vápně uvolnil Ondru Částku, jeho střelu zpacifikoval brankář hostí. O dvě minuty později našel Ondra Částka Petra Douchu, ten mohl jít sám na gólmana, ale volil lob, který strážce speřické svatyně dokázal vytěsnit na rohový kop. O minutu později po centru Dvořáčka hlavičkoval Petr Doucha mimo. Ve 21.minutě vyrazil Tomáš Hajný nečekaný projektil hostů z 25 metrů. O minutu později s námi bylo již húře, když Vlček poslal lacině hosty do vedení 0-1. O minutu později se přes tři hráče protáhl Filip Dvořáček, jeho střela z hranice šestnáctky bohužel neměla potřebnou razanci. Ve 24.minutě se hosté dostali po dlouhém autu do šance, Tomáš Hajný svůj tým podržel. Ve 26.minutě po rohu Filipa Dvořáčka, odkopl speřický hráč na vlastní spojnici tyče a břevna, skóre však zůstalo totožné. V první půli měli naši hráči více možností, do kabin ale odcházeli s jednogólovým mankem.



Ve 49.minutě výborně zakombinovali David Padrnos a Honza Vacek, druhý jmenovaný nakonec nepropálil hradbu hostujících hráčů. V 52. a 53. minutě stříleli speřičtí zpoza velkého vápna těsně vedle naší svatyně. V 57.minutě musel odstoupit zraněný Petr Barák. Nahradil ho Martin Boháček. Další šanci měl Ondra Částka, ale neuspěl. O minutu později jsme neuhlídali Holendu  a ten zvýšil na 0-2. Sapeláci bojovali dál a David Padrnos připravil loženku pro Filipa Dvořáčka. Ten jí nepohrdl a snížil na 1-2. Z hřiště odešel zraněný Honza Vacek, nahradil ho Dominik Stejskal.Netrvalo však ani pět minut a po chybě našeho obránce zvýšil šikovný Soukup na 1-3. Utkání ještě nekončilo. Ondra Častka střídal v 70.minutě /odjížděl na stomatologickou operaci/, nahradil ho Lukáš Adamec.V 75.minutě vyslal Petr Doucha po pravé straně Filipa Dvořáčka, který se trefil přesně k tyči 2-3! O tři minuty později se protáhl do šestnáctky Patrik Fišer a vyzval k vyrovnání Davida Padrnose. Ten byl tísněn a branku hostí  z malého čtverce přestřelil. To byla velká škoda.Poslední šanci utkání přinesla ještě  poslední minuta, ale dvojice Lukáš  Adamec-Filip Dvořáček neuspěla a tak se Sapeláci rozloučili s uplynulým ročníkem prohrou 2-3.



V dnešním utkání jsme podali velmi solidní výkon, hráči hráli s chutí a tak to má být. Zasloužili bychom si remízu, ale nebylo nám přáno.



Nejlepší hráči Sapeláků: Honza Flekal, Filip Dvořáček, Petr Tržil.



Góly: 65.a 75.Filip Dvořáček - 22.Vlček, 58.Holenda, 70.Soukup.



Sudí: Martin Škorpík - Zdeněk Šrámek, Jan Fotr. ŽK: 3-1 /F.Dvořáček, D.Stejskal, L.Adamec/, bez vyloučených. 55 diváků.



Sestava SAPELI:  Hajný - Flekal, Tržil, Benáček, Barák /57.Boháček/ - Vacek /67.Stejskal/, Doucha, Fišer, Dvořáček - Částka /70.Adamec/, Padrnos.



 






zpět na seznam aktualit