Aktuality

22.06. 2019 SAPELÁCI ZVÍTĚZILI NA TURNAJI V PUKLICÍCH

ikona6.jpg

 



 



Sapeláci přijali pozvání na fotbalový turnaj - memoriál pánů Kabelky a Štibicha v Puklicích, Turnaj se konal při příležitosti 70. výročí založení fotbalu v Puklicích. Turnaje se mimo našeho týmu zúčastnily domácí Puklice a SK Buwol Metal z Luk. Čtvrtým týmem měl být Stonařov, ale ten se omluvil.



Náš tým tvořili současní / Filip Dvořáček, Ondra Částka, Martin Boháček, Štěpán Bambula, Jan Flekal,Pavel Matějíček/ i bývalí /Tomáš Reiterman, Pavel Krpálek, Alda Kovář, Franta Krupica/ hráči, včetně tří hostů /Lukáš Dvořáček, Otto Urbánek a Michal Mikeš/. Turnaj probíhal v pohodové atmosféře, velký dík patří pořadatelům za skvěle zorganizovanou akci.



 



SAPELI - LUKA   4 - 2  /1-1/



10.min, kombinace Ondry Částky s Filipem Dvořáčkem, Filip dává na 1-0. Ve 14.minutě Luka vyrovnala. Ve 42.minutě byl na konci pěkné kombinace Franta Krupica 2-1. Ve 48.minutě vyrovnal Lukáš Dvořáček nechytatelnou hlavičkou 2-2. V 54.minutě poslal Sapeláky do vedení 3-2  Franta Krupica a tentýž hráč  63.minutě uzavřel účet zápasu na 4-2.



 



SAPELI - PUKLICE  8 - 2  /3-0/



Již ve třetí minutě přesně nacentroval Filip Dvořáček a hlavička Tomáše Reitermana skončila v levé šibenici domácí branky 1-0. Ve 13. minutě po rohu Filipa Dvořáčka se prosadil Martin Boháček a bylo to opět hlavou 2-0.Ještě do polačasu poslal Tomáš Reiterman do sóla Honzu Flekala a ten byl neomylný 3-0. Ve 45.minutě po příhře Filipa Dvořáčka zvyšuje Ondra Částka na 4-0. Naši hráči potom povolili a domácí postupně snížili na 4-2. Ještě však nebyl konec. V posledních pětadvaceti minutách ještě dvakrát Franta Krupica a jedenkrát Pavel Matějíček a Michal Mikeš. Konečný výsledek 8-2.



Sapeláci se tak stali vítězem turnaje, mnohem důležitější však bylo pohodové setkání s bývalými i současnými spoluhráči a kamarády. 



Nejlepšími hráči Sapeláků byli Filip Dvořáček, Tomáš Reiterman, Štěpán Bambula a Alda Kovář. V brance předvedl několik luxusních zákroků Pavel Krpálek.Franta Krupica byl spolu s jedním domácím hráčem nejlepším střelcem turnaje - oba dali 5 gólů.



 



 


Týmové foto si můžete prohlédnout zde.





zpět na seznam aktualit