Aktuality

14.07. 2019 Jiskra Dobronín - SAPELI POLNÁ 5 - 5 /1-2/

ikona6.jpg

Po třech tréninkových jednotkách v prvním týdnu letní přípravy přišel na řadu i první herní test. Našim soupeřem byl nejofenzivnější tým I.A.třídy Jiskra Dobronín. Jiskra disponuje velmi kvalitním týmem s několika kanonýry, jimž vévodí tradičně Toimáš Sedláček. O tom jsme se přesvědčili i dnes. Utkání se hrálo na výtečném dobronínském trávníku, před velmi pěknou návštěvou.



Fakta:



Góly: Tomáš Sedláček 3x, Richard Svoboda, Jan Chramosta - Ondra Částka 2x, Petr Doucha, Filip Dvořáček, František Krupica.



Sudí: pánové Babák, Kříž a Mlsna. Bez karet. 60 diváků.



Sestava Sapeli: 



Pokorný Martin - Doucha,Flekal, Boháček - Matějíček /46.Mezera/, Fišer /46.Stejskal/, Benáček, Dvořáček /46.Krupica/ -  Pokorný Jiří /72. Bambula/, Padrnos /46.Vomela/, Bambula /Částka/.



 



V prvním poločase jsme předvedli velmi dobrý výkon a hráli jsme pohledný fotbal. Dobronínské jsme až dá se říci do 45..minuty do ničeho nepustili.  V 7. minutě po centru  Štěpána Bambuly minul branku David Padrnos. O dvě minuty později po pasu Patrika Fišera zachránil domácí bek hlavičkou těsně nad svoji branku. O minutu později vyráží gólman Dobronína střelu Filipa Dvořáčka na roh. V 15.minutě po centru Pavla Matějíčka překonal gólmana hlavičkou  Petr Doucha, domácího gólmana zaskočil obránce. O minutu později opět centroval Pavel Matějíček, hlavičkoval Filip Dvořáček, za gólmana Jiskry opět zaskočil obránce. Ve 25.minutě znovu centroval Pavel Matějíček a domácí bek odvrátil centr hlavou těsně vedle svojí pravé tyče.V 32.minutě poprvé prověřili domácí střelci Martina Pokorného, ten šanci Jiskry zneškodnil. V 37.minutě vstřelil po centru Štěpána Bambuly první gól utkání hlavou Petr Doucha 0-1. Ve 42.minutě poslal Patrik Fišer do tutovky Davida Padrnose, domácí gólman byl proti.O minutu později přihrává Patriok Fišer a Filip Dvořáček střílí druhý gól Sapeláků 0-2. Po hrubé chybě obrany snížil ještě do poločasu Tomáš Sedláček 1-2. Na rozdíl dvou branek mohl vzápětí zvýšit David Padrnos po centru Štěpána Bambuly, mířil však mimo.



Do druhé půle jsme vystřídali na pěti postech a sotva začala druhá půle bylo srovnáno 2-2, na dlouhý pas si naběhl neobsazený T.Sedláček.. Zatímco v první půli jsme mohli být s výkonem a předvedenou hrou spokojeni, pro druhou část platí pravý opak. Přesto jsme se dostali do dalších šancí.V 52. minutě po centru Petra Douchy mířil nad Franta Krupica. O minutu pozdějio výborně vyvezl míč Martin Boháček, sklepl na Částku, ten byl v šestnáctce faulován, ale stihl ještě přihrát Frantovi Krupicovi 2-3. Za tři minuty jsme předvedli další hrubku A Tomáš Sedláček kompletuje hattrick 3-3.V 63.minutě šla dělovka Svobody mimo naši branku. V 84.minutě si tentýž hráč poradil s našimi dvěma nedůsledně bránícími hráči a Jiskra vedla 4-3. Do konce utkání však bylo ještě šest minut a padly v ních tři branky. V 85.minutě neproměnil svoji šanci Milan Mezera, ale jedovka Ondry Částky z hranice šestnáctky znamenala vyrovnání 4-4. V 90.minutě tentýž střelec po akci Filipa Vomely poslal Sapeláky do vedení 4-5. V nastaveném čase dokázal vyrovnat Jan Chramosta a utkání tak skončilo hokejovým výsledkem 5-5.



Utkání je třeba brát jako součást přípravy a tento účel jistě splnilo. Většina obdržených branek však padla po fatálních chybách, které by se v této soutěži vůbec neměly stát.



Nejlepší hráči Sapeláků: David Padrnos, Filip Dvořáček, Petr Doucha.






zpět na seznam aktualit