Aktuality

28.07. 2019 SAPELI POLNÁ - Slovan Havlíčkův Brod 5 - 0 /2-0/

ikona6.jpg

V dalším přípravném utkání nastoupili Sapeláci proti záloze Havlíčkova Brodu. Utkání odehráli naši hráči s chutí, poctivě pracovali a v zápase dominovali. Vstřelených branek mělo být více, v defenzivě jsme také nebyli stoprocentní, byli jsme často v ofsajdovém postavení.. Je na čem pracovat.



Ve 4.minutě po centru Filipa Dvořáčka hlavičkoval mimo David Padrnos. O minutu později vypálili nebezpečně brodští zpoza šestnáctky, Martin Pokorný střelu vyrazil na rohový kop.V 11.minutě spálil tutovku David Padrnos, šanci mu připravil Ondra Částka. Ve 13. minutě promáchl v ložence Milan Mezera. V 15. minutě nastřelil Kuba Benáček tvrdým odkopem soupeřova hráče a vznikla tak gólová situace pro Slovan. Martin Pokorný však zasáhl včas. O dvě minuty později uvolnil Pavel Matějíček Ondru Částku, ten šel sám na gólmana, ale přestřelil. V 19.minutě se poprvé měnilo skóre, po pravé straně unikl Ondra Částka a na jeho přihrávku si naspurtoval Milan Mezera 1-0.V 35. minutě vyslal Petr Doucha průnikovou přihrávku na Štěpána Bambulu, jeho bombu gólman hostí zlikvidoval. Ve 40. minutě vybojoval Milan Mezera v šestnáctce hostí relativně ztracený míč, přihrál ho Ondrovi Částkovi, který z otočky bombou od břevna zvýšil vedení Sapeláků na 2-0.



Dvě minuty po přestávce sklepl David Padrnos míč pro Ondru Částku, jeho pumelice z hranice šestnáctky skončila na tyči brodské svatyně. V 52. minutě unikl Štěpán Bambula, jeho jedovku gólman vyrazil, další střelu Filipa Dvořáčka zastavil tělem obránce, do třetice byl již Milan Mezera neomylný 3-0. V 58.minutě vybojoval Dominik Stejskal míč, unikl obráncům a bombou pod břevno zvýšil na 4-0. O dvě minuty později již to bylo 5-0, autorem gólového zásahu byl Štěpán Bambula. V 75.minutě se neprosadil ve své druhé tutovce v utkání David Padrnos, brodský gólman jeho nájezd zulikvidoval. V 81.minutě předvedl nádhernou akci Dominik Stejskal, poté ho dvakrát napodobil Ondra Částka, ale všechny tři gólovky vyzněly do prázdna. A tak mohli korigovat hráči Slovanu, chvilku před koncem se řítil útočník Slovanu na Tomáše Hajného, ten však zakročil včas a domácí tak uhájili čisté konto.



 



Góly: 19. a 52. Milan Mezera, 40. Ondra Částka, 58. Dominik Stejskal, 60. Štěpán Bambula.



Nejlepší hráči Sapeli: Petr Tržil, Milan Mezera, Ondřej Částka.



Sudí: Pánové Martin Babák - Jiří Mlsna, Ondřej Luňáček. Bez karet, 20 diváků.



Sestava SAPELI:



Pokorný /46.Hajný/ - Tržil, Doucha, Flekal, - Matějíček /55.Boháček/, Benáček, Bambula, Dvořáček - Mezera /55.Stejskal/, Padrnos, Částka.






zpět na seznam aktualit