Aktuality

01.09. 2019 SAPELI POLNÁ - FC Chotěboř 0 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

Náš tým má neskutečnou absenci, v dnešním utkání jsme neměli k dispozici celou desítku hráčů! To je opravdu neuvěřitelné!



Nebylo tedy divu, že si naši hráči až tak nevěřili a první půle vyzněla lépe pro hosty z Chotěboře. A když se ještě v úvodu utkání zranil Petr Doucha, věděli jsme, že nás čeká hodně těžký zápas. V 16.minutě vytáhl první výborný zákrok Martin Pokorný, když zlikvidoval střelu ze šestnáctky. O tři minuty později měla dělovka ještě lepší parametry, Martin Pokorný vyrazil střelu na břevno, a od něj měli znovu možnost skórovat , ale přestřelili naši branku.Ve 29.minutě hlavičkovali chotěbořští mimo naši branku. Ve 31.minutě mohl skórovat David Padrnos, rozhodl se ještě přihrát Milanu Mezerovi, toho již zablokovali obránci. Potom již udeřilo. V 34.minutě se nádherně trefil Jiří Hlaváček do pravé šibenice a hosté vedli 0-1. V 38. minutě to zkoušel z cca 20 metrů Pavel Matějíček, ale přestřelil. Druhou velkou možnost měli naši hráči ve 42.minutě po střele Honzy Vacky z hranice šestnáctky, když jsme míč ještě dvakrát tečovali, ale nakonec skončil mimo branku Chotěboře. Po prvním poločase hosté zaslouženě vedli.



V druhém poločase jsme již hráli aktivněji, zkoušeli jsme i navýšit tempo střídáním. V 62.minutě vybojoval míč David Padrnos, přihrál Dominiku Skotarovi, ten se protáhl skrze obránce, ale bohužel zakončil těsně vedle pravé tyče. Tato akce zasloužila vyrovnání! Bohužel. V poslední dvacetiminutovce jsme se snažili o vstřelení branky, dlouhé nákopy dobře odvracela defenziva hostí, na vykombinování soupeře jsme dnes neměli. Přesto ještě gólmana Dobrovolného prověřil Filip Dvořáček, neúspěšně. Chvilku před závěrečným hvizdem zabránil v pokutovém území  průniku Luboše Rychteckého skluzem hostující obránce, zahrál při něm rukou, ale nepískalo se. Chotěbořští tak odvážejí ze Stáje tři body.



Nám nezbývá nečekat na zázrak ani na uzdravení půlky týmu, ale Ti co "zbyli" musí zabrat o to víc, zvýšit bojovnost, poctivost a potom třeba přijde i štěstí.



Hlavní sudí dnes nepískal dobře. Kupil chyby na obě strany.



Nejlepší hráči našeho týmu: Filip Dvořáček, Martin Pokorný, Petr Tržil a Petr Barák.



Gól: 34. Jiří Hlaváček.



Sudí: Jan Fotr, Zdeněk Niederle, Petr Kubeš. Delegát svazu Martin Šimák. ŽK: 3-2 /Rychtecký, Skotar, Stejskal/. Bez vyloučených. 127 diváků.



Sestava SAPELI:



Pokorný -  Barák, Tržil, Rychtecký, Dvořáček - Matějíček P. /69.Matějíček M./, Doucha /23.Matějíček T./, Vacek, Vomela /46.Stejskal/ - Padrnos, Mezera /54.Skotar/.






zpět na seznam aktualit