Aktuality

22.09. 2019 KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU - SAPELI POLNÁ 2 - 2 /1-0/

ikona6.jpg

Sapelácké zdravotní trable v letošní sezóně stále pokračují a tak náš tým odjel do Ledče s minimem hráčů a byli jsme rádi za výpomoc našeho bývalého plejera Dušana Lovětínského.



Již v 11.minutě jsme velmi benevolentně obsazovali domácího špílmachra Nepovíma, ten stačil odcentrovat před branku a hlavička Vodičky znamenala vedení Ledče 1-0. V 19. minutě mohl po centru Ondry Částky vyrovnat Štěpán Bambula, jeho hlavička bohužel zamířila mimo domácí branku. Ve 24.minutě hlavičkují ledečtí nad naši branku o minutu později vyráží střelu domácích Martin Pokorný. O dvě minuty později likviduje náš gólman gólovou hlavičku domácích.Od třicáté minuty přebírají Sapeláci aktivitu, Dušan Lovětínský pálí nad domácí branku, Ondra Částka neproměňuje samostatný únik.V 37. minutě pronikl Filip Dvořáček po narážečce s Ondrou Částkou až před gólmana Beránka, ale překonat ho nedokázal. Poločas tak končí jednobrankovým vedením domácí Ledče.



Chtěli jsme zachytit začátek druhé půle, ale nezvládli jsme to a byli jsme za to opět potrestáni. V 55.minutě pohodlně zvýšil nehlídaný  Fišer po centru zprava na 2-0. Sapeláci otevřeli hru a chtěli s utkáním ještě něco udělat.V 58.minutě vybojoval míč Patrik Fišer, přiklepl Filipu Dvořáčkovi, ten ve vápně uvolnil Ondru Částku, jeho střelu ještě Beránek vyrazil, ale dorážka Filipa Dvořáčka znamenala snížení na 2-1. V 63.minutě si Ondra Částka skvěle poradil s dlouhým pasem Filipa Dvořáčka a nekompromisní ranou pod břevno vyrovnává na 2-2! Vytvořili jsme si další šance a měli jsme utkání rozhodnout. V 65. minutě  neproměnil únik Ondra Částka, v 69. se neprosadil Dominik Stejskal -  mířil mimo. V 76.minutě Filip Dvořáček nepropálil Beránka, akci připravil Míla Brabec. Závěrečných deset minut již změnu skóre nepřineslo, i když si v něm domácí vytvořili územní tlak. Utkání tak skončilo dělbou bodů.



Náš tým nezbývá než pochválit. Se zdecimovaným týmem jsme ani za dvougólového vedení domácích nepřestali poctivě pracovat, dokázali jsme vyrovnat a měli několik příležitostí k tomu, abychom utkání rozhodli ve svůj prospěch. Škoda jen  obdržených branek - obě byly velmi laciné.



Nejlepší hráči Sapeli: Ondřej Částka, Míla Brabec, Filip Dvořáček.



Góly: 11. Lukáš Vodička, 55. Jaroslav Fišer - 60. Filip Dvořáček, 64. Ondřej Částka.



Rozhodčí: Michal Stehlík - Pavel Rosický, David Landsman. ŽK: 1-1 /D.Stejskal/. Bez vyloučených. Delegát svazu: Miroslav Fridrichovský. 183 diváků.



Sestava Sapeli:



Pokorný - Benáček, Lovětínský, Boháček, Dvořáček - Bambula, Fišer, Brabec, Horký /90.Mezera/ - Částka, Padrnos /60.Stejskal/.






zpět na seznam aktualit