Aktuality

06.10. 2019 TJ NOVÁ VES - SAPELI POLNÁ 2 - 1 /1-0/

ikona6.jpg

Již v páté minutě prověřil Fr.Nečas našeho gólmana z hranice šestnáctky, Martin Pokorný byl připraven. O tři minuty později pálil Milan Mezera vedle branky domácích. O dvě minuty později vyráží gólman Nové Vsi Fuksa dělovku Petra Douchy z cca 18 metrů. Třináctá minuta přinesla první změnu skóre, po centru do naší šestnáctky pohodlně hlavičkuje nedostatečně obsazený Martin Žák 1-0. O tři minuty později mohl vyrovnat Milan Mezera, ale jeho střela z malého čtverce byla zablokována obráncem. V téže minutě zahrával kapitán Sapeláků Filip Dvořáček rohový kop a Petr Doucha hlavičkoval do břevna domácí svatyně! Ve 24. minutě jsme podcenili situaci u naší branky a nakonec jsme měli štěstí, domácí hráč přestřelil naši branku! V 34.minutě byl ve výborné pozici domácí Jan Šandera, ale Martin Pokorný mu skórovat nedovolil. Ve 40. minutě zlikvidoval gólman Fuksa přímý kop Filipa Dvořáčka. Ve 42. minutě jsme měli další vyloženou šanci. Po ose Míla Brabec - Ondra Částka, šel na gólmana Petr Doucha, ale prostřelit ho nedokázal. Po první půli tedy vedli domácí o jednu branku.



Do druhé půli jsme vstoupili aktivněji a hned v 51.minutě jsme se dočkali vyrovnání. Honza Flekal posunul míč po levé straně Milanu Mezerovi, ten odcentroval před branku a Ondra Částka vyrovnal na 1-1. Sapeláci nadále pokračovali v tlaku a o dvě minuty později se znovu uvolnil Ondra Částka a gólman Fuksa domácí opět podržel. V 57. minutě kopal standardku z cca 20 metrů Filip Dvořáček, brankář Nové Vsi míč s obtížemi vyrazil a Míla Brabec z dorážky přestřelil branku....velká škoda. O šest minut později jsme neměli dobře přebrané hráče a Ondřej Starý poslal Novou Ves do vedení! Sapeláci se i nadále snažili o zisk bodů a v 68. minutě měl k vyrovnání velmi blízko výborně hrající Ondra Částka. Tváří v tvář Fuksovi bohužel neuspěl. Přišla 79.minuta a v ní obrovská šance Davida Padrnose, ale náš kanonýr ani natřikrát nedokázal dostat míč do sítě! Závěrečnou desetiminutovku jsme odehráli vabank, na vyrovnání jsme však nedosáhli, naopak domácí mohli přidat pojišťovací gól. Všechny tři body tak zůstaly v Nové Vsi.



Dnes jsme nenavázali na poctivé a zodpovědné výkony z minulých zápasů. Přesto jsme si připravili velké množství šancí a pokud bychom dokázali proměnit alespoň čtvrtinu z nich, tak jsme si odvezli tři body. Naše koncovka však byla žalostná, domácí nás dvakrát potrestali a mají tři body. Jinak se dá říci, že remíza by byla spravedlivým vyjádřením sil.



Nejlepší hráči Sapeli: Ondra Částka, Petr Tržil, Filip Dvořáček.



 



Góly: 13. Martin Žák, 63. Ondřej Starý - 51. Ondřej Částka.



Sudí: František Porupka - Jakub Rosický, David Landsman. ŽK: 0-2 / O.Částka, D. Stejskal/, bez vyloučených. Delegát svazu:  Jiří Trávníček. 87 diváků.



Sestava Sapeli:



Pokorný - Flekal, Tržil, Boháček/74.Fišer/, Dvořáček - Mezera/69.Padrnos/, Benáček, Brabec /83.Stejskal/, Horký - Doucha, Částka.






zpět na seznam aktualit