Aktuality

13.10. 2019 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ ŽIROVNICE 1 - 2 /1-0/

ikona6.jpg

Ve třetí minutě vyvezl míč Tomáš Reiterman, Honza Vacek s Jirkou Horkým si narazili míč před šestnáctkou a Štěpán Bambula měl první gólovku.Gólman švec však stačil nohou míč vyrazit. V 11.minutě Honza Vacek přestřelil z hranice šestnáctky. O minutu později po centru Vodáčka hlavičkují hosté nad naši branku. Ve 23.minutě výborně vystřelil z přímého kopu Vodáček, Petr Koubek míč vyrazil a Petr Barák ho uklidil na roh. Ve 26.minutě centroval Petr Barák a Ondra Částka minul branku Žirovnice. Ve 28. minutě Míla Brabec vyslal přesnou uličkou do úniku Štěpána Bambulu, ten šel sám na gólmana, ale vůbec netrefil branku...V 34.minutě po rohu Filipa Dvořáčka hlavičkoval Tomáš Reiterman, hostující bek zastavil let míče rukou a byl nařízen pokutový kop. Ten proměnil Filip Dvořáček 1 - 0.



I do druhé půle jsme vstoupili aktivně, připravili jsme si dvě slibné akce, ale ani David Padrnos, ani Štěpán Bambula je nedokázali proměnit. Potom přišly dvě velké šance hostů. V první Vodáček přehlavičkoval naši bránu, v druhé po centru zprava hlavičkovali hosté mimo branku. První dvacetimiinutovku druhé půle uzavřel střet hostujícího gólmana s Davidem Padrnosem, ale nepískalo se. Od 70. minuty získávali navrch hosté, ale dobře fungující obrana Sapeláků si věděla rady. Až přišla 77.minuta a nešikovný zákrok v naší šestnáctce. Následovala penalta a Vodáček vyrovnal na 1-1. Domácí chtěli hrát na výhru, ale Slavoj získal vyrovnáním vítr do plachet. Sapeláci již neměli na druhý gól sílu a naopak minutu před koncem inkasovali z kopačky Vaše 1-2...



Naši hráči odehráli utkání velmi poctivě, štěstí nás bohužel v letošní sezóně zcela opustilo. Je to již čtvrtá prohra o gól a opět neproměněné šance. Co se dá dělat. Ještě máme na podzim tři zápasy a tak musíme nějaké body získat. Dle mého názoru by slušela utkání remíza. Žirovničtí předvedli výborný výkon, hrál se solidní fotbal, ke kterému přispěla dobrým výkonem i trojice rozhodčích.



Nejlepší hráči SAPELI:  Filip Dvořáček, Tomáš Reiterman, Petr Tržil.



Góly: 34. Filip Dvořáček /pk/ - 77. Jakub Vodáček /pk/, 89.Adam Vaš.



Sudí: Ladislav Petrlík - Michal Stehlík, David Landsman. ŽK: 1 - 3 /T.Reiterman/. Bez vyloučených. 50 diváků.



Sestava SAPELI: Koubek - Barák, Tržil, Reiterman, Dvořáček - Bambula, Brabec, Vacek, Horký - Padrnos /77.Boháček/, Částka.



 



 



 






zpět na seznam aktualit