Aktuality

20.10. 2019 SAPELI POLNÁ - SOKOL Šebkovice 1 - 2 /1-1/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání aktivně a během úvodních deseti minut si vytvořili tři čisté šance. Ve třetí minutě unikl po pravém křídle Ondra Částka, naservíroval míč do malého čtverce pro Davida Padrnose, ten bohužel přestřelil branku. V 7. minutě se v tutovce ocitl Ondra Částka, ale neproměnil. Skóre se měnilo až v deváté minutě. Po centru Filipa Dvořáčka vrátil do šestnáctky míč  David Padrnos a hlavička Ondry Částky znamenala vedení Sapeláků 1-0! V 17.minutě centroval do šestnácky Ondra Částka a David Padrnos hlavičkou minul branku. Ve 20.minutě napřáhl z cca 25 metrů Kotačka a vyrovnal na 1-1! O tři minuty později mohlo být ještě hůř, Honza Flekal vyhlavičkoval míč mířící po rohovém kopu do naší sítě! V 28. minutě předvedl výborný zákrok Martin Pokorný, když vyrazil hlavičku hostí po rohovém kopu.V 37. minutě pěkně vypálil z cca 20 metrů Míla Brabec, střela šla těsně nad branku.



Do druhé půle jsme udělali dvě změny, nastoupil Patrik Fišer /vystřídal Mílu Brabce/ a Jirka Horký /vystřídal Pavla Matějíčka/. Ve 49. minutě po chybě našeho obránce střílel hostující Novotný mimo. V 56. minutě po centru Filipa Dvořáčka hlavičkoval Jirka Horký do tyče! V 61.minutě našel Filip Dvořáček Ondru Částku, ten zcela sám před gólmanem mířil mimo. Sapeláci chtěli zlomit utkání ve svůj prospěch, ale poctivá defenziva jim to nedovolila. Kolem osmdesáté minuty nebyl odpískán penaltový faul na Filipa Dvořáčka. Naopak v 85.minutě hlavní sudí vymyslel standardku pro šebkovické. Roupec se opřel do míče z cca 20 metrů a prostřelil Martina Pokorného 1-2! Minutu před závěrečným hvizdem jsme ještě mohli vyrovnat, ale míč jsme za záda gólmana Klubala dopravit nedokázali. Hosté tak získali první výhru v soutěži....



Dnešní výkon naše týmu lze nazvat slovem diletantský. Neproměníme úvodní šance, místo abychom tři nula vedli, tak hloupě inkasujeme a se štěstím jdeme do kabin za nerozhodného stavu.V druhé půli nerozhodneme a nakonec přijdeme byť vinou sudího i o ten bod za remízu. Podali jsme bezkrevný a hloupý výkon a byli jsme za to potrestaní.



Nejlepší hráči Sapeli: Filip Dvořáček a Patrik Fišer.



Góly: 8. Ondřej Částka - 20. Tomáš Kotačka, 85. Zdeněk Roupec.



Sudí: Jan Dvořák - Ondřej Terber, Pavel Doskočil. ŽK: 0-1, bez vyloučených. 100 diváků. Delegát svazu Roman Šoukal.



Sestava SAPELI: 



Pokorný - Flekal, Tržil, Reiterman, Barák - Matějíček /46.Horký/, Brabec /46.Fišer/, Bambula, Dvořáček - Padrnos /77.Mezera/, Částka.



 






zpět na seznam aktualit