Aktuality

26.10. 2019 HFK Třebíč - SAPELI POLNÁ 3 - 1 /1-0/

ikona6.jpg

Sapeláci zahájili utkání velmi aktivně. Již v první minutě vyslal David Padrnos přesný pas Milanu Mezerovi, jeho střelu však zastavila tyč třebíčské branky!O dvě minuty později byl opět v zakončení Milan Mezera, jeho střela skončila těsně vedle pravé šibenice domácí svatyně. Ve 13. minutě uvolnil Patrik Fišer Ondru Částku, ten vnikl do šestnáctky, první jeho střelu zablokoval tělem obránce, druhou vyrazil gólman Duba nohou na rohový kop. V 17. minutě poprvé zahrozili domácí, když hlavičku domácího hráče vyrazil Petr Koubek za pomoci tyče na roh. 20. minuta přinesla první gól utkání, na konci rychlého brejku domácích byl přesný Ošmera 1-0. Ve 30. minutě po kombinaci Milan Mezera - Ondra Částka přestřelil druhý jmenovaný branku domácích. V 39.minutě byl závar před brankou domácích, ale Ani Ondra Částka, ani Štěpán Bambula a Patrik Fišer nedokázali dostat míč do třebíčské sítě. Ve 43.minutě po centru do našeho vápna výborně zasáhl Petr Koubek a vyrazil míč na rohový kop. O minutu později mohl po centru Štěpána Bambuly skórovat Filip Dvořáček, ale nepodařilo se mu to rovněž tak jako z protiútoku domácímu Válkovi. Do kabin šli tedy domácí s jednogólovým náskokem.



I do druhé půle vstoupili lépe Sapeláci. Ve 46.minutě unikl Ondra Částka obraně HFK /přihrával mu David Padrnos/ a gólman Duba skvěle zachránil před dobíhajícím Milanem Mezerou. V 59.minutě se po nádherné dalekonosné střele Štěpána Bambuly dočkali Sapeláci vyrovnání 1-1. Tento stav však vydržel jen 12 minut, když jsme špatně zareagovali na dorážku přímého kopu domácích a Durda vrátil HFK vedení! V 77. minutě se pokoušeli o vyrovnání Patrik Fišer a Štěpán Bambula, ale nepodařilo se. Sapeláci již hráli vabank. V 81. neproměnil velkou šanci Válek, ale o minutu později rozhodl utkání výborně hrající Maleta 3-1. Snížit ještě mohl v 88.minutě Filip Dvořáček, ale jeho střela těsně minula pravou tyč dubovy branky. Tři body tedy zůstaly v Třebíči.



Nejlepší hráči Sapeli: Filip Dvořáček, Milan Mezera, Ondra Částka.



Na utkání jsme odjeli v hodně omezeném počtu, ale celý tým bych pochválil za předvedený výkon i za fotbalový projev. Bohužel naše produktivita je žalostná a v obranné fázi jsme občas nedůslední a jsme za to okamžitě potrestáni. V těchto dvou aspektech je hlavní důvod dnešní prohry a našich podzimních neúspěchů.



Góly: 21.P.Ošmera, 71.R.Durda, 83.V.Maleta - 60.Štěpán Bambula.



Sudí: M.Stehlík - K.Straka, Z.Bílek. ŽK: 1-2 /P.Fišer, M.Boháček/. Bez vyloučených. Delegát svazu L.Švarc. 80 diváků.



Sestava SAPELI: 



Koubek - Flekal, Tržil, Boháček, Dvořáček - Bambula, Fišer, Padrnos, Horký - Částka /76.Stejskal/, Mezera.






zpět na seznam aktualit