Aktuality

03.11. 2019 SAPELI POLNÁ - FK Pelhřimov 0 - 0

ikona6.jpg

Od úvodního hvizdu sudího Voneše převzali pelhřimovští hráči iniciativu a již ve 4.minutě Martin Pokorný likvidoval tutovku hostí. V 17. minutě byl náš gólman opět v akci, když si nadvakrát  poradil se střelou z hranici šestnáctky. Ve 24. minutě mířili pelhřimovští ze standardky přesně k levé tyči, zákrok našeho gólmana přišel včas. V 33.minutě vyvezl míč po pravé straně Filip Dvořáček, uvolnil Ondru Částku, jeho střela bohužel minula branku.O pět minut později opět střílí z hranice šestnáctky hosté, Martin Pokorný je připraven.



Zatímco v první půli hráli Sapeláci hodně zezadu, v druhé půli více otevřeli hru a snažili se ohrozit branku gólmana Holického.Ve 47.minutě po úniku Štěpána Bambuly přestřelil Ondra Částka pelhřimovskou branku.O dvě minuty později již byli v šanci hosté, náš gólman však vyrazil střelu na roh.V 54.minutě zakombinoval Jirka Horký s Ondrou Částkou, střelu druhého jmenovaného srazil obránce na rohový kop.V 60.minutě připravil Honza Flekal a Štěpán Bambula únik pro Ondru Částku, gólman Holický svůj tým podržel.O tři minuty později proletěl míč naším malým vápnem, útočník soupeře na míč nedosáhl a tak vše vyřešil Patrik Fišer. V závěrečné čtvrthodině byli Sapeláci pod tlakem, ale pelhřimovským skórovat nedovolili. Po poctivém výkonu tak remizovali s favoritem soutěže.



Pochvalu zaslouží celá jedenáctka, která hrála  bez střídání,  poctivě a obětavě a  utkání zvládla. Pokud bychom měli přece jen někoho více vyzdvihnout, tak je to Martin Pokorný, Patrik Fišer a Filip Dvořáček. Jsme rádi, že máme ten hrozivý podzim za sebou. Potřebujeme uzdravit hráče, pořádně potrénovat, a připravit se na těžké jaro. Je před námi hodně práce.



Sudí: Jakub Voneš - Vít Burian, Petr Zadina. ŽK: 1-1 /M.Brabec/. Delegát svazu: Karel Vidlák. 60 diváků.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Flekal, Tržil, Benáček, Dvořáček - Bambula, Fišer, Brabec, Horký - Padrnos, Částka.






zpět na seznam aktualit