Aktuality

09.02. 2020 SAPELI POLNÁ - SOKOL MÍROVKA 15 - 1 /9-0/

ikona6.jpg

V neděli od 15.00 čekal na Sapeláky první herní test, jejich soupeřem byl tým ze špice I.A.třídy, havlíčkobrodská Mírovka. K dispozici jsme měli 15 hráčů, pouze v roli trenéra působil Petr Tržil, zatímco jeho dlouholetý parťák z obrany Tomáš Reiterman odehrál celých devadesát minut. Představilo se i trio posil Tomáš Pokorný, Jiří Mužík a Ondřej Přibyl. K dispozici nebyli zranění Honza Flekal a Petr Doucha, nemocný Jakub Szabó a z rodinných důvodů Petr Koubek a Honza Vacek.



Naši hráči vstoupili do utkání s chutí, hráli velmi aktivně, vytvářeli si gólové šance a na rozdíl od podzimní mistrovské soutěže byli i velmi produktivní. Již v první čtvrthodině jsme dosáhli čtyřgólového vedení a i nadále jsme ho navyšovali, až na poločasových 9-0. Druhá půle již neměla z naší strany takové parametry, přesto jsme přidali šest gólů. Hosté krigovali za stavu 12-0. Utkání se hodně vydařilo oběma čtyřgólovým útočníkům Ondrovi Částkovi a Davidu Padrnosovi,v těsném závěsu za nimi byl třígólový kapitán týmu Filip Dvořáček.



Góly SAPELI:



10. O. Částka / přihrávka F. Dvořáček/, 12. O. Částka /sam.akce/, 13. O.Částka /J. Mužík/, 15. F. Dvořáček /O. Přibyl/, 26. O. Přibyl /sam. akce/, 31. O.Částka /O. Přibyl/, 40.  F. Dvořáček /Š. Bambula, O. Částka/, 41. O. Částka /O. Přibyl/, 44. F. Dvořáček /sam. akce/, 51. M. Mezera /M. Brabec, J. Mužík/, 61. D. Padrnos / ? /, 72. D. Padrnos /M.Brabec/,79. D. Padrnos /O. Přibyl, M. Boháček/, 82. David Padrnos /P. Fišer, J. Mužík/, 88. J. Mužík /F. Dvořáček/.



Góly MÍROVKA: 



75. Němec.



 



Sudí: pánové Martin Babák - Jan Kříž, Jiří Dušovský. Bez karet.



 



Sestava SAPELI:



 



T. Pokorný - P. Barák /26. M. Boháček/, J. Benáček /46. P. Fišer/, T. Reiterman, Š. Bambula - P. Matějíček /46. M. Mezera/, J. Mužík, M. Brabec, F. Dvořáček - O. Přibyl, O. Částka /D. Padrnos/.



 



S prvním herním testem můžeme být zhlediska přístupu hráčů a produktivity spokojeni. Jsme však na začátku, je před námi hodně práce. Stínem utkání je nezaviněné zranění Petra Baráka.






zpět na seznam aktualit