Aktuality

19.07. 2020 SAPELI POLNÁ - ŽĎAS Žďár nad Sázavou 1 - 5 /0-4/

ikona6.jpg

Úvodní čtvrthodina přinesla po jedné šanci na obou stranách, oba gólmani byli připraveni.V 16. minutě se již skóre měnilo, rychlou kombinaci zakončil přesnou střelou L.Trojánek 0-1. O tři minuty později pálí žďárští zpoza šestnáctky, Tomáš Pokorný vyráží střelu na rohový kop. Ve 22. minutě hosté zvyšují Kovářem na  0-2, opět přesnou přízemní střelou k tyči.O šest minut později je vedení hostů již tříbrankové, Tomáš Pokorný dokázal vyrazit střelu Švomy na tyč, od té míč zapadl do naší sítě.Ve 42. minutě jsme zbytečně ztratili míč ve vlastní šestnáctce a Severa poslal Žďár do čtyřbrankového vedení.První půle tak vyzněla zcela zaslouženě pro hosty, kteří navíc prokázali výtečnou produktivitu. Naopak naši hráči  nedokázali potvrdit výborný výkon z utkání s Havlíčkovým Brodem, možná bylo na vině i nezvyklé rozestavení.



Do druhé půle nastoupili Patrik Fišer, Ondra Částka, David Padrnos a Tomáš Matějíček. Z hrací plochy odešli Honza Flekal, Míla Brabec, Ondra Přibyl a Dominik Skotar. Vstup do druhého poločasu nám vyšel na výbornou. Dvě minuty po změně stran snížil na 1-4 Filip Dvořáček z přímého kopu. Ve 49. minutě mohlo být ještě veseleji, David Padrnos připravil tutovku pro Ondru Částku, ten však těsně přestřelil. V 57. minutě hosté nastřelili břevno naší svatyně. V 63.minutě po kombinaci Filipa Dvořáčka s Jirkou Mužíkem vychytal druhého jmenovaného gólman Žďáru. V 65.minutě výborně zasáhl Tomáš Pokorný, proti střele z malého čtverce. V 68. minutě nedokázal Filip Dvořáček přehodit gólmana hostí. V 77. minutě vybojoval míč David Padrnos, vnikl do šestnáctky, ale branku v dobré možnosti minul. O minutu později po akci Tomáše Jílka přestřeluje Filip Dvořáček z malého vápna branku hostí. V 83. minutě jsme po ztrátě míče u půlící čáry nestačili zabránit brejku hostí a Kunstmuller vstřelil pátý gól žďárských 1-5. Druhá půle vyzněla celkem vyrovnaně, jenže soupeř měl nahráno a naši hráči nebyli schopní vstřelit více branek. Každopádně to byla pro nás velmi přínosná příprava.



Góly: 47. F. Dvořáček - 16. L.Trojánek, 22. Kovář, 28. Švoma, 42. Severa, 83. Kunstmuller.



Sudí: Pánové Karlík - Terber a Srňánek. Hráno bez karet. 70 diváků.



Sestava SAPELI:



Pokorný -  Flekal /46. T. Matějíček/, Procházka, Jílek, Bambula - Matějíček, Brabec /Fišer/, Přibyl/Padrnos/, Dvořáček - Skotar /46. Částka, 75. Skotar/.



 






zpět na seznam aktualit