Aktuality

15.08. 2020 FC Chotěboř - SAPELI POLNÁ 3 - 1 /0-0/

ikona6.jpg

Dnešní utkání mělo pro Sapeláky špatný scénář. Již při rozcvičení před zápasem se zranil Jakub Szabó, v základní sestavě ho nahradil Dominik Procházka. Ten hrál sice velmi dobře, ale po dvou žlutých kartách byl sudím Hanzlem  na konci první půlhodiny vyloučen. Až do té třicáté minuty byla před každou brankou jedna nebezpečná situace, ze které gól nepadl. Po vyloučení našeho hráče získali domácí pochopitelně územní převahu a zvyšovali tlak na naši šestnáctku. Až do poločasu naše defenziva vše úspěšně zvládala a tak se šlo do kabin za bezbrankového stavu. Měl být vyloučen i po dvou žlutých jeden z domácích hráčů /ještě se k tomu vrátíme/, ale nestalo se tak.



V druhé půli náš tým odolával až do 57.minuty, kdy poslal domácí do vedení Stránský 1-0.  O čtyři minuty později to již bylo o dvě branky, když Honza Flekal skluzem zachránil čistý gól, ale bohužel míč z jeho kopačky skončil v naší síti. V 64.minutě se bombou k tyči opět trefil Stránský. V 83.minutě korigoval pumelicí zpoza šestnácky Filip Dvořáček a snížil na 3-1.



Paradoxem je, že obě branky domácích vstřelil Stránský, který měl být v závěru první půle vyloučen.....



Z našeho týmu se dařilo Filipu Dvořáčkovi, Pavlu Matějíčkovi a Tomáši Reitermanovi.



Góly: 57. a 64. Jindřich Stránský, 61. Jan Flekal vlastní - 83. Filip Dvořáček.



Sudí: Hanzl Daniel - Landsman David, Kříž Jan. Delegát svazu Joseg Bajer.   ŽK: 3-4, ČK: 0-1 Dominik Procházka. 100 diváků.



Sestava: Kubica - Flekal, Reiterman, Matějíček T., Bambula - Matějíček P., Mužík /75.Boháček/, Přibyl, Dvořáček - Skotar /63. Částka/, Procházka.



 






zpět na seznam aktualit