Aktuality

29.08. 2020 SK Okříšky - SAPELI POLNÁ 4 - 4 /4-4/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání skvěle, Jirka Mužík vyslal do úniku Dominika Skotara, ten naservíroval míč do loženky pro Ondru Částku 0-1! Ještě v první desetiminutovce dokázali domácí skóre otočit. Stačily k tomu dva neodvrácené centry na jejichž konci byli Vojtěch Bence 1-1 a Martin Mašek 2-1. O čtyři minuty později - ve 13.minutě přesně centroval Filip Dvořáček a Dominik Skotar mířil přesně 2-2! Ve 21. minutě musel odstoupit Honza Flekal, který přibyl už i na tak velmi rozsáhlou marodku. Nahradil ho Jakub Lokvenc. V 32.minutě došlo k další chybě našich hráčů, Davida Kubicu překonal Ondřej Benda.V 36. minutě jsme předvedli asi nejhezčí akci zápasu. Ondra Přibyl našel famózní dlouhou přihrávkou mezi beky Dominika Skotara, ten pláchl obraně domácích a jeho nezištnou přihrávku využil Ondra Částka pro svůj druhý gól v utkání 3-3! O čtyři minuty později byl souboj Tomáše Reitermana s domácím útočníkem posouzen jako nedovolený a z následného pokutového kopu domácí zase vedli, tentokrát 4-3. Penaltu proměnil Radek Ryšavý. Ani to však nebylo v druhé půli vše. Ve čtvrté minutě nastaveného času první půle přesně odcentroval Martin Boháček a Tomáš Reiterman nekompromisně hlavou vyrovnal na 4-4!



Ve druhé půli hrály oba týmy již opatrněji a šancí bylo na obou stranách podstatně méně. V 80. minutě mohli rozhodnout domácí, ale jejich bombu vyhlavičkoval z branky Tomáš Reiterman. O dvě minuty později měl Dominik Skotar na kopačce vítězství Sapeláků, obešel i gólmana, ale nedokázal skórovat.



Náš tým má obrovskou marodku a velmi si ceníme poctivého přístupu a předvedeného výkonu všech hráčů. Dnes byl nejlepším hráčem jednoznačně Tomáš Reiterman, výborné výkony podali Ondra Přibyl a Jirka Mužík. Celý tým zaslouží velké uznání.



Sudí: Michal Stehlík - Daniel Hanzl, Vlastimil Fryč. ŽK: 4-3, bez vyloučených. Delegát svazu Libor Švarc. 150 diváků.



Sestava SAPELI:



Kubica - Flekal /21.Lokvenc/, Reiterman, Matějíček T., Boháček - Mikeš, Přibyl, Mužík, Dvořáček - Skotar, Částka.






zpět na seznam aktualit