Aktuality

06.09. 2020 SAPELI POLNÁ - Slavoj Žirovnice 4 - 3 /1-0/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání velmi aktivně a již v 7.minutě po centru Ondry Přibyla zakončoval v tutovce Míla Brabec. Gólman Trepka dokázal vyrazit jeho hlavičku a následně chytit i jeho dorážku. O dvě minuty později orazítkoval Filip Dvořáček břevno žirovnické branky, dorážku Tomáše Reitermana zablokovali obránci a následná střela Jirky Mužíka skončila těsně vedle pravé tyče hostující branky.O chvilku později měl být vyloučen gólman hostí, sudí mu dal pouze žlutou... Ve 13.minutě našel přesný pas Filipa Dvořáčka nabíhajícího Mílu Brabce a soupeři nezbylo nic jiného, než ho v šestnáctce faulovat nedovoleně. Sudí Straka nařídil pokutový kop, který proměnil Filip Dvořáček 1-0. Ve 24. minutě po pěkném rohu Ondry Přibyla Tomáš Matějíček v dobré pozici přestřelil branku. V 32. minutě hostující Hřebecký z 20 metrů napálil míč do levé tyče naší branky. Další penaltový moment přineslo sražení Dominika Skotara zezadu obráncem na malém vápně, sudí Straka v sobě již odvahu nenašel a tak zůstala jeho píšťalka němá. Ve 45. minutě si na přesný centr Jirky Mužíka naběhl Tomáš Reiterman, jeho hlavička však minula branku hostí. 



Začátek druhé půle byl pro Sapeláky jako z hrozného snu. Ve 47. minutě vyrovnal přesnou přízemní střelou k tyči Vodáček 1-1. O dvě minuty později přizvedl centrovaný míč Kučera a hosté dokonce vedli 1-2! Sapeláci to však nezabalili a v 54. minutě předvedl krásnou akci Míla Brabec, naservíroval míč Dominiku Skotarovi a ten srovnal na 2-2. O pět minut později byl na začátku akce opět Míla Brabec a po spolupráci s Dominikem Skotarem zakončoval Filip Dvořáček a Sapeláci znovu vedli! Ani další penaltový zákrok na dnes neudržitelného Dominika Skotara se nepískal....V 71.minutě opět Míla Brabec, opět skvělý centr, ale nikdo z trojice nabíhajících našich hráčů /Dvořáček, Skotar, Částka/ nedokázala skórovat. V 76.minutě podstoupil tvrdý souboj s obráncem Žirovnice Dominik Skotar, na odražený míč si chytře počkal Filip Dvořáček, obešel i gólmana a zvýšil na 4-2 a završil hattrick. Kdo si myslel, že se utkání již v klidu dohraje, ten se mýlil. O minutu později snížil hlavou Vilímek a bylo to zase jen o gól. Potom ještě hosté nastřelili tyč a jelikož se neprosadili ani Dominik Skotar a Filip Dvořáček, tak první tři body za vítězství berou Sapeláci.



Nejlepší hráči Sapeli: Dnes nemůžeme nikoho vyzvedávat nad ostatní. Všichni táhli za jeden provaz, všichni hráli nadoraz, všichni chtěli dosáhnout vítězství. Po půli jsme vedli a za čtyři minuty druhé půle jsme zápas ztratili. Náši hráči ještě víc zabrali a dokázali zápas získat zpět pro sebe. Velmi si našeho vítězství vážím a děkuji celému týmu za to, jak se dnes prezentoval.



 



Sudí: pánové Straka - Hanzl, Landsman. ŽK: 4-4 , bez vyloučených. Delegát svazu pan Vidlák. 90 diváků.



Góly: 13.,59.,76. Filip Dvořáček /první z pk/, 54. Dominik Skotar - 47. Vodáček, 49. Kučera, 77. Vilímek.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Bambula, Reiterman, T.Matějíček /50. Procházka/, Boháček - Brabec /86. Slezák/, Přibyl, Mužík, Dvořáček - Skotar, Částka /88. Szabó/.






zpět na seznam aktualit