Aktuality

13.09. 2020 FC Velké Meziříčí "B" - SAPELI POLNÁ 5 - 2 /1-1/

ikona6.jpg

Hned v první minutě mohli jít Sapeláci do vedení. Filip Dvořáček vyslal po pravé lajně Jirku Mužíka, jeho přesný centr na zadní tyč netrefil Dominik Skotar přesně....O minutu později vybojoval Dominik Skotar míč, přihrál zcela volnému Ondrovi Částkovi, ten svoji loženku promarnil.V 11.minutě po rohu Jirky Mužíka hlavičkoval Filip Dvořáček nad břevno domácí svatyně. V 15. minutě se poprvé předvedl domácí Pártl, zakončoval nepřesně. V 19. minutě vychytal Tomáš Pokorný tutovku Malaty.O minutu později pálili domácí po rohu mimo.V 37.minutě jsme zbytečně ztratili míč, domácí podnikli rychlý brejk a Partl byl přesný 1-0. Ve 44.minutě jsme důsledně napadali domácí obránce, Filip Dvořáček pláchl obráncům a vyrovnal na 1-1.



Začátek druhé půle byl totožný s minulým utkáním s Žirovnicí. Během pěti minut jsme dvakrát inkasovali z kopaček Půži a Malety a v podstatě bylo rozhodnuto 3-1. Vzhledem k tomu, že jsme na utkání horko těžko dali dohromady jedenáctku a na hřišti byli čtyři zranění hráči, neměli jsme fyzickou ani morální sílu něco s utkáním ještě udělat. Od 70. minuty domácí zcela dominovali a přidali další dvě branky Mužátkem a Partlem.V závěru ještě korigoval stav svým druhým gólem Filip Dvořáček.



Dnes jsme nepodali dobrý výkon, často jsme zbytečně ztráceli míče, hráli složitě, místy i naivně. Na druhou stranu všechna čest, že ve stavu kádru  v jakém jsme byli, jsme první půli zvládli dobře a nebýt hluché pětiminutovky druhé půle, mohlo být utkání zajímavé až do konce. Domácí vyhráli zcela zaslouženě.



Z našich hráčů se dařilo Filipu Dvořáčkovi a Mílovi Brabcovi, solidní výkon podal Dominik Skotar.



Góly: 37. a 83. Partl, 48. Puža, 50. Maleta Mirek, Mužátko - 44. a 90. Filip Dvořáček.



Sudí: pánové Terber - Porupka, Pavlas- ŽK: 1-2, bez vyloučených. Delegát svazu pan Petřivý. 80 diváků.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Bambula, Reiterman, T. Matějíček, Brabec - Částka, Přibyl, Mužik, Dvořáček - Szabó /76. Padrnos/, Skotar.






zpět na seznam aktualit