Aktuality

26.09. 2020 Sokol Bedřichov - SAPELI POLNÁ 2 - 5 /2-4/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání výborně, již ve čtvrté minutě se mohl zapsat do listiny střelců Míla Brabec, ale branku těsně minul. O minutu později stanul tváří v tvář gólmanu Šánovi kanonýr Kuba Szabó, ale celou akci nakonec "vyšperkoval" tak, že gólem neskončila. V 8. minutě se již skóre měnilo, na roh Jirky Mužíka si naskočil Míla Brabec a jeho hlavička byla přesná 0-1. V 11. minutě to již bylo 0-2. Po akci Tomáše Reitermana a Ondry Přibyla zvýšil efektně Dominik Skotar. Ten mohl skórovat znovu, ale ztroskotal na gólmanovi Bedřichova. Laxnost naší defenzivy byla o tři minuty později potrestána gólem Romana Diviše 1-2. V 18. minutě pálili domácí zpoza šestnáctky, Tomáš Pokorný střelu vyrazil a dorážka bedřichovských šla hodně mimo. Ve 20. minutě sehráli Sapeláci perfektní kombinaci na níž se podíleli Ondra Přibyl, Dominik Skotar a již podruhé skórující Míla Brabec 1-3. O minutu později vyráží Šána bombu Kuby Szabóa na rohový kop. Ve 23.minutě, po rohu Jirky Mužíka hlavičkuje Filip Dvořáček do tyče. Ve 25.minutě předvedli Sapeláci snad nejhezčí akci utkání. Výkop Tomáše Pokorného, na jeden dotek kombinace Míla Brabec-Ondra Přibyl a zakončujícího Dominika Skotara fantasticky vychytal Šána. V 31.minutě se letos poprvé prosadil Jakub Szabó, gól mu připravili Filip Dvořáček a Dominik Skotar 1-4. Minutu před poločasem jsme nepochopitelně nepokryli aut domácích a inkasovali jsme z kopačky Jana Vorálka 2-4.



Do druhé půle již nastoupili naši hráči více soustředěni na udržení výsledku, než na pokračování ofenzivních aktivit. Přesto jsme v 71. minutě zvýšili na 2-5. Zásluhu na tom měl skórující Jakub Szabó a přihrávající Ondra Přibyl. Posledně jmenovaný hráč mohl přidat ještě jeden gól Sapeláků, ale po centru Dominika Skotara přehlavičkoval ve skvělé pozici branku bedřichovských.



Utkání skončilo zaslouženým vítězstvím Sapeláků. Předvedli jsme kvalitní výkon, vytvořili si spoustu šancí a z toho jsme dokázali pět proměnit. Stále máme velké problémy v defenzivě, opět jsme v obraně nastoupili ve zcela jiné sestavě. To je zřejmě prokletí této sezóny. Poprvé letos nastoupil Petr Barák a velmi svému týmu pomohl.



Nejlepší hráči SAPELI: Ondřej Přibyl, Míla Brabec, Dominik Skotar.



Góly: 14. Roman Diviš, 44. Jan Vorálek - 8. a 20. Míla Brabec, 31. a 71. Jakub Szabó, 11. Dominik Skotar, 



Rozhodčí: Jan Fotr - Zdeněk Šrámek, Petr Beseda. ŽK: 0-2. Bez vyloučených. Delegát KFS Vysočina Josef Bajer. 30 diváků.



Sestava SAPELI: Pokorný -  Barák, Reiterman, Procházka, Boháček - Brabec /68.Vacek/, Přibyl, Mužík /80.Padrnos/ - Szabó, Skotar.






zpět na seznam aktualit