Aktuality

04.10. 2020 SAPELI POLNÁ - FC NÁMĚŠŤ 3 - 0 /1-0/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání skvěle a již v páté minutě se radovali! Ondra Přibyl našel přesným pasem na levé straně nabíhajícího Mílu Brabce a jeho centr před branku neomylně přetavil v gól Dominik Skotar 1-0! O tři muty později mohlo být ještě veseleji, ale Kuba Szabó po rohu Jirky Mužíka jen těsně minul branku hostí. V 18. minutě šel míč po ose Petr Barák - Míla Brabec - Ondra Přibyl, ale Jirka Mužík tentokrát napálil míč jen do boční sítě Procházkovy branky. Ve 27.minutě znovu nádherná kombinace Sapeláků, Dominik Skotar však mířil vedle. V 30.minutě zabránil hostující gólman rukou před pokutovým územím průniku Kuby Szabóa, sudí mu dal kupodivu jen žlutou kartu. V 32. minutě vybojoval míč Jirka Mužík, po kombinaci s Kubou Szabóem Filip Dvořáček nepropálil gólmana. V 34.minutě spálili hosté jasnou tutovku. V 39. minutě Filip Dvořáček připravil šanci pro Dominika Skotara, gólu zabránil skluzem obránce hostí.Ve 45.minutě zahrál Jirka Mužík rohový kop, obránce Náměště zahrál v pokutovém území rukou, ale místo penalty se pískal poločas....



Do druhé půle již nenastoupil Jirka Mužík, nahradil ho Patrik Fišer. V 50. minutě mohl vyrovnat Durajka, tváří v tvář Ivanu Rezničenkovi však minul branku. V 65.minutě jsme podnikli rychlý brejk, na jehož konci byl Dominik Skotar, ani tentokrát se skóre neměnilo. Dominik Skotar vystřídal v 73.minutě, nahradil ho Ondra Částka. V 75. střídal Jakub Szabó, nahradil ho Dominik Procházka. Ondra Částka se  v 76. minutě ještě zastřeloval, ale po ideální příhře Ondry Přibyla zvýšil v 79.minutě na 2-0 pro Sapeláky! O dvě minuty později opět přihrává skvěle hrající Ondra Přibyl a Ondra Částka tentokrát v tutovce zklamal. V 83.minutě odstoupil Tomáš Reiterman a nahradil ho David Padrnos. Ondra Částka si vše vynahradil v 85.minutě, kdy zúročil příhru Davida Padrnose a uzavřel skóre utkání na konečných 3-0!



Sapeláci dnes předvedli výtečný výkon ve všech řadách, vydařila se jim i střídání a tak si zcela zaslouženě připisují tři body za vítězství nad kvalitním soupeřem. Všichni hráči podali výborné výkony, těžko někoho ještě víc vyzdvihovat, ale přesto trojice Ondra Přibyl, Petr Barák a Filip Dvořáček ještě o kousek převyšovala ostatní hráče.



Góly: 5. Dominik Skotar, 79. a 85. Ondra Částka.



Sudí: Jan Dvořák - Pavel Doskočil, Radim Holub.  ŽK: 5-3, bez vyloučených. 45 diváků. Delegát KFS Vysočina Josef Bobek.



Sestava SAPELI:



Rezničenko - Barák, Tržil, Reiterman /83. Padrnos/, Boháček - Brabec, Přibyl, Mužík /46. Fišer/, Dvořáček - Szabó /75. Procházka/, Skotar /73. Částka/. 






zpět na seznam aktualit