Aktuality

10.10. 2020 HFK TŘEBÍČ - SAPELI POLNÁ 1 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

Sapeláci vstoupili do utkání velmi nekoncentrovaní. Již v první minutě mohl skórovat domácí Maleta, ale Tomáš Pokorný vytasil skvělý zákrok. O minutu později se situace opakovala, náš brankář zlikvidoval gólovou hlavičku HFK. Do třetice se domácí nevyzráli na strážce naší svatyně ani v osmé minutě. Přestáli jsme tedy hrozivou úvodní desetiminutovku a začali jsme být aktivní. V 11.minutě byl v šestnáctce domácích sražen Filip Dvořáček, nepískalo se. O dvě minuty později po kombinaci s Dominikem Skotarem pálil Filip Dvořáček pouze do těla obránce. V 15. minutě vrátil Honza Flekal odražený míč do šestnáctky HFK a Ondra Částka efektně zadovkou poslal Sapeláky do vedení 0-1. Ve 23. minutě po pasu Honzy Flekala vyrazil gólman Duba instiktivně nohou bombu Dominika Skotara. Ve 24. minutě po rohu Jirky Mužíka přestřelil branku Filip Dvořáček. V 32. minutě unikl našim bekům hbitý Maleta, Tomáš Pokorný předvedl další bravurní zákrok. V první půli stojí ještě za zmínku ruka domácího stopera, kdy zabránil jasné gólové situaci, ale sudí ji zřejmě ani nezaznamenal.



Do druhé půle jsme posílili defenzivu Tomášem Matějíčkem, a hned ve 46.minutě jsme mohli přidat druhý gól. Filip Dvořáček vyslal do brejku Ondru Částku, ten si však s gólmanem Dubou neporadil. V 68. minutě předvedl dlouhý slalom Ondra Přibyl, jeho střela těsně minula levou tyč HFK. Domácí hráli čím dál víc na riziko a nám se otvíral prostor na brejky. Vázla nám však komunikace mezi útočníky a jejich spolupráce se zálohou. Jednoduše řečeno nevyužili jsme několik přečíslení, které jsme mohli přetavit v góly. A to nás jak se později ukázalo hodně mrzelo. V 73.minutě přestřelil jinak skvěle bráněný Ošmera z malého vápna naši branku. O minutu později Florián přestřelil naši branku ze standardky ze 16 metrů. V 77.minutě zachránil třebíčské brankář Duba, když vyrazil jedovku Dominika Skotara. Ve stejné minutě přestřelil naši branku nehlídaný Dušovský. Přišla 88.minuta a dlouhý pas do naší šestnáctky. Zde došlo k faulu domácího Floriana na našeho stopera, sudí nepískal a tak domácí Hrobař napálil míč do šibenice naší branky a vyrovnal na 1-1. Toto z našeho pohledu neregulérní vyrovnání přineslo hodně emocí do závěru utkání i po něm a bude mít ještě dohru u DK.



Před utkáním a po první desetiminutovce bychom v hodně kombinované sestavě bod brali. V průběhu utkání jsme mohli několikrát odskočit  na rozdíl dvou gólů a mohli jsme si odvézt body tři. Na rozdíl dvou gólů jsme neodskočili, v závěru utkání domácí borci dvakrát přestřelili naši prázdnou branku a nakonec vyrovnali krásným gólem byť za podivných okolností dvě minuty před koncem, když už jsme si mysleli, že vítězství uhájíme. Bohužel, nedopadlo to, jsme zklamáni, ale máme alespoň ten bod. I přes určitou frustraci musíme přiznat, že je dělba bodů zasloužená.



Celý tým utkání poctivě odmakal, nejvíce se tentokrát dařilo Tomáši Pokornému, Petru Barákovi, Dominiku Procházkovi a Honzovi Flekalovi.



Góly: 88. Robin Hrobař - 15. Ondra Částka.



Sudí: David Landsman - Jan Kliner, Michal Stehlík.  ŽK: 1-3, ČK: 0-2  /Jan Komárek - vedoucí mužstva, Jiří Babínek - trenér/. Delegát svazu Josef Bajer. Hráno bez diváků.



Sestava SAPELI: 



Pokorný - Barák, Procházka, Přibyl, Boháček - Flekal, Fišer, Mužík /46. Matějíček T./, Dvořáček - Skotar /80. Padrnos/, Částka.



 



 






zpět na seznam aktualit