Aktuality

15.11. 2020 Filip Dvořáček "SAPELÁKEM PODZIMU" 2020

pohar.jpg

V tradiční anketě hráčů, která probíha anonymním hlasováním sms zprávami zvítězil s velkým náskokem kapitán týmu Filip Dvořáček. Letošní podzim měl Filda doslova famózní, nejen že výborně hrál, ale byl i střelecky produktivní. O druhém a třetím místě doslova rozhodla poslední hlasovací sms. Stříbrnou příčku obsadil Ondra Přibyl, jehož výkony měly zápas od zápasu stoupající výkonnost a patřil k tahounům týmu. Bronzový byl tedy nakonec Tomáš Reiterman, který i ve své devatenácté sezóně v sapeláckém dresu dokázal, že je stále pan fotbalista a navíc nezdolný srdcař a bojovník. Čtvrté místo obsadil náš nejuniverzálnější hráč, maximálně obětavý a kamarádský Míla Brabec. A konečně na pátou příčku tabulky spoluhráči zvolili, našeho bezesporu nejpohyblivějšího a nejnatrénovanějšího hráče Jirku Mužíka. Jirka se sice neprosadil střelecky, ale jeho přínos pro tým je obrovský.



Hlasovalo 18 hráčů, body získalo 11. Jako novicové si výborně vedli Dominik Skotar a Tomáš Pokorný, kteří skončili na 5., resp. 8.místě. Až sedmý letos skončil několikanásobný vítěz ankety Petr Barák, ale kvůli zranění nastoupil jen ve třech utkání a přesto získal hodně bodů. Uveřejňujeme umístění hráčů, kteří získali více jak 10 bodů.



Sluší se ještě říci pár poznámek. Letošní hodnocení je vyhodnoceno po odehraných deseti kolech, tři se dohrávají na jaře. Řada našich hráčů byla dlouhodobě zraněna, nedostali se do formy, kterou by si představovali. Některým se prostě nedařilo. Někteří hráli zbytečně složitě, někteří byli více na dovolené než bylo zdrávo a potom týmu chyběli. Ale jedno je jisté, všichni se snažili  na hřišti podat ve prospěch týmu to nejlepší a tak by to mělo být!



 



VÝSLEDKY ANKETY "O SAPELÁKA PODZIMU".



 



1. místo    FILIP DVOŘÁČEK       78 bodů



2. místo    ONDRA  PŘIBYL         46 bodů



3. místo    TOMÁŠ REITERMAN  44 bodů



4. místo    MÍLA BRABEC             29 bodů



5. místo    JIRKA MUŽÍK               24 bodů



6. místo    DOMINIK SKOTAR      16 bodů



7. místo    PETR BARÁK              14 bodů



8. místo    TOMÁŠ POKORNÝ      11 bodů



 



[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit