Aktuality

24.12. 2021 PF 2022

pf.png

Konec roku 2021 je za dveřmi a je čas bilancování a díků. Zažili jsme velmi specifický rok, se kterým se musel každý z nás vyrovnat. Ať po stránce osobní, profesní, či v našem případě sportovní. I když jsme optimisty, je velká pravděpodobnost, že i v příštím roce nepůjde opět vše přesně podle plánů, ale bude se muset znovu hodně improvizovat. Přesto věříme, že se budeme znovu setkávat na fotbalových trávnicích, že udržíme vysokou výkonnost našeho týmu a všichni budeme mít z našich výsledků a výkonů našeho celku radost.



Chtěl bych poděkovat našim hráčům a realizačnímu týmu za poctivý přístup k tréninkům, utkáním a hlavně za to, že dokázali táhnout za jeden provaz. Není to v současné době vůbec jednoduché. Chtěl bych poděkovat jejich rodinám za trpělivost, toleranci a hlavně podporu. Velký dík patří našim obchodním partnerům, kteří i ve velmi nejisté době podporují náš fotbal. Za všechny jmenujme alespoň  generální partnery klubu - firmy SAPELI, a.s. a SABRA dřevovýroba s.r.o..



Chtěl bych za nás všechny fotbalové Sapeláky popřát našemu manažerovi Honzovi Komárkovi hodně sil a pevné vůle k dalšímu postupnému uzdravování. Držíme palce!



 



PŘEJEME TEDY VŠEM NAŠIM HRÁČŮM A CELÉMU REALIZAČNÍMU TÝMU,



NAŠIM PŘÍZNIVCŮM A OBCHODNÍM PARTNERŮM,



KLIDNÉ PROŽITÍ VÁNOČNÍCH SVÁTKŮ,



MNOHO ŠTĚSTÍ, ZDRAVÍ, OSOBNÍ SPOKOJENOSTI,



PRACOVNÍCH A SPORTOVNÍCH ÚSPĚCHŮ.



A V NOVÉM ROCE 2021 SE OPĚT TĚŠÍME NA SHLEDÁNÍ S VÁMI,



NA NAŠEM STADIONU VE STÁJI.



[file]




zpět na seznam aktualit