Aktuality

17.04. 2022 Sapeli Polná - Slavoj Žirovnice 1 - 1 /0-1/

ikona6.jpg

V první půli byli jasně lepší fotbalisté Slavoje. Dobře kombinovali, dostávali naši obranu pod tlak a připravili si i dvě gólové šance. První z nich po hrubce naší obrany dokázal v 17. minutě přetavit v gól  Kristián Tolkner 0-1. Druhou mohl přidat Jiří Smrčka, ve vyložené pozici však minul branku. Náš tým si vyloženou šanci v prvních pětačtyřiceti minutách nevypracoval.



Do druhé půli již vstoupili Sapeláci s plným nasazením, byli jednoznačně lepším týmem a začali si vytvářet  gólové příležitosti. Po jedné z nich  v 56. minutě vyrovnal skóre utkání Marek Šimek, přihrával mu Jirka Mužík. Další loženku měl Adam Průcha, který prošel obranou soupeře, bohužel přestřelil branku. O chvíli později neuspěl Jirka Mužík tváří v tvář  gólmanu hostů. A když se neprosadil ani Michal Mikeš, došlo ke zřejmě spravedlivé dělbě bodů. Každý z týmů ovládl jeden poločas, snad jen vyložených příležitostí měli Sapeláci více.



V posledních minutách utkání si ještě "vynutil" červenou kartu Dominik Skotar, který byl na hřišti pouhé čtyři minuty...Sudí Kylar ho zcela oprávněně poslal předčasně do sprch.



Nejlepší hráči SAPELI:  Jirka Mužík, Honza Vacek, Tomáš Reiterman.



Góly: 56. Marek Šimek - 17. Kristián Tolkner



Sudí: Roman Kylar - Radim Holub, Martin Babák. ŽK: 2-3, vyloučení 1-0 /89. Dominik Skotar/.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Šimek, Košík, Boháček, Dvořáček - Vacek, Přibyl, Reiterman, Mikeš - Mužík, Průcha /85. Skotar/.






zpět na seznam aktualit