Aktuality

01.06. 2023 V těchto dnech slaví narozeniny Réza /50/, Krpi /49/, Bary /43/

pohar.jpg

Začátek června bude bohatý na oslavy narozenin velkých postav sapelácké historie. Společným rysem všech tří oslavenců je to, že jsou i řekněme ve vyšším sportovním věku stále aktivními hráči. O koho se tedy jedná?



V neděli oslaví kulatou padesátku stále výtečný gólman Ivan Rezničenko. V Sapeli začal působit  19.7.2007, několikrát odběhl za divizními výzvami a od roku 2016 je opět plně k dispozici Sapeláků a je třeba říci, že i pár dní před padesátkou jsou jeho výkony neskutečné!



Ve stejný den a měsíc, ale o rok později se na svět narodila další velká persona mezi fotbalovými tyčemi - Pavel Krpálek. Krpi přišel do SAPELI 30.1.2022 a po osmnácti !!! letech vzorných služeb "dohrává" kariéru v Pohledu, kde se spolu se svým bratrem Mirkem /také naším bývalým hráčem - 50 let/ radují zřejmě dosáhnou na postup do krajského přeboru. Krpi o dvacet let předešel současné gólmany v komplexnosti osobnosti brankáře /výběhy, práce nohou, organizace atd./



V pondělí potom oslaví třiačtyřicátiny skvělý fotbalista, velký bojovník a super parťák Petr Barák. Bary přišel do našeho klubu již v pozdějším věku - ve 30 letech, což byla velká manažerská chyba. Ale vzhledem k tomu, že bude ještě hodně dlouho hrát, tak se chyba našeho manažera trochu zmenšila. Peťa i přes zdravotní problém, který ho občas limituje je stále velkou oporou týmu a jsme moc rádi, že nadále pokračuje v kariéře, což platí i o Rézovi a Krpim.



Celé svaté trojici přejeme hodně zdraví, štěstí a spokojenosti v osobním, profesním i sportovním životě!



 



[file]

[file]

[file]




zpět na seznam aktualit