Aktuality

11.09. 2022 SAPELI POLNÁ - FC CHotěboř 1 - 1 /0-0/

ikona6.jpg

Již ve třetí minutě utkání měli domácí štěstí, když našemu gólmanovi pomohlo břevno jeho svatyně. V 10.minutě pálil Adam Průcha zpoza vápna mimo branku Chotěboře. V 16.minutě zakombinovali Adam Průcha a Jirka Mužík jehož uličku přetavil v úvodní gól Filip Bačkovský. Branka však nebyla uznána pro ofsajd. Ve 27. minutě předvedl skvělý zákrok gólman Dobrovolný, když dokázal na roh vyškrábnout dalekonosnou střelu Adama Průchy. O minutu později nedokázal Ondra Přibyl ze tří kroků zasunout do odkryté chotěbořské branky přihrávku Jirky Mužíka. Až do poločasu se potom hrálo mezi šestnáctkami bez výrazné šance.



V druhé půli již byli jednoznačně aktivnější Sapeláci. Obrovskou šanci měl v 60.minutě Marek Šimek, když zcela nehlídaný nedokázal hlavou v malém vápně skórovat. O čtvrt hodiny později se stejný hráč dopustil hrubé chyby, kterou potrestal hostující Chlad 0-1! Vzápětí udělal stejnou chybu i hostující kapitán Somerauer a Petr Sodomka byl neomylný 1-1! V závěrečné čtvrthodině Sapeláci vystupňovali tempo, ale gólman hostí předvedl několik výtečných zákroků /při střelách Adama Průchy, Jakuba Bačkovského a hlaviččce Ondřeje Víchy/. Utkání tak skončilo remizou, se kterou jsou zcela určitě více spokojení hosté. V utkání jsme udělali jednu hrubou chybu a byli jsme za ní potréstáni. Soupeř byl výborně organizovaný a když  jsme si šance vytvořili, tak jsme je nedokázali proměnit.



Nejlepším hráčem Sapeláků byl Patrik Fišer, dobře mu sekundovali Adam Průcha a Míla Brabec.



Góly: 75. Petr Sodomka - 74. Petr Chlad



Sudí: Straka Karel - Landsman David, Zadina Petr. ŽK: 1-2, bez vyloučení. 80 diváků.



Sestava SAPELI: Pokorný -  Brabec, Šimek, Vícha, Boháček - Poul /61. Sodomka/, Fišer /72. Bačkovský J./, Přibyl, Bačkovský F. - Mužík /86.Matějíček/, Průcha.






zpět na seznam aktualit