Aktuality

14.05. 2023 FK KOVOFINIŠ LEDEČ NAD SÁZAVOU - TJ SAPELI POLNÁ 0 - 1 /0-0/

ikona6.jpg

 



Po třech domácích utkáních v řadě se Sapeláci představili v Ledči. Již ve druhé minutě jsme mohli inkasovat, když nedůsledně obsazený domácí hráč na malém čtverci minul naši branky. O dvě minuty později jsme předvedli velmi pěknou kombinaci po ose Honza Vacek-Jirka Mužík-Michal Mikeš a Kuba Bačkovský poslal Sapeláky do vedení. Bohužel proti byli sudí, gól nebyl uznát pro ofsajd. V 10. minutě pláchl Michal Mikeš obráncům, šel sám proti domácímu gólmanovi Bezděkovi, bohužel nad ním nevyzrál. O tři minuty později poslal Michal Mikeš do šestnáctky ostrý centr, hlavička Tomáše Matějíčka však šla mimo tři tyče. Poločas tedy skončil bez branek.



I v druhé půli měli první možnosti domácí. V 55.minutě kryl Tomáš Pokorný střelu zpoza šestnáctky. V 60.minutě hlavičkovali domácí mimo naši branku. V 63.minutě jsme předvedli další velmi pěknou akci. Založil ji křížným pasem Adam Průcha, Kuba Bačkovský dal míč pod sebe a Jirka Mužík v ložence těsně přestřelil. V 79.minutě  se dostal po odražené střele Martina Boháčka  do jasné tutovky Adam Průcha, ale neproměnil. V další tutovce byl Ondra Přibyl, ke gólovému úspěchu mu chyběl kousek. V 81. minutě jsme byli gólově odměněni. Jirka Mužík zahrál velmi dobře rohový kop a jinak skvěle chytající domácí gólman při snaze vyrazit míč si ho nešťastně srazil do vlastní branky 0-1. Závěr utkání byl  již  jen karetní seancí sudího Kylara. Sapeláci nebyli spokojeni s posuzováním či spíše neposuzováním velmi vrdé hry domácích a tak byli trestáni. O to víc si vážíme tří bodů z hřiště soupeře.



Nejlepší hráči SAPELI: Ondřej Vícha, Tomáš Pokorný, Aleš Hojsák.



Gól: 81. Tomáš Bezděk /vlastní/.



Sudí: Roman Kylar - Patrik Žaloudek a Štěpán Vyskočil. ŽK: 2-6, ČK: 0-1. 95. Dalibor Brambora.



Sestava SAPELI:



Pokorný - Hojsák, Šimek, Vícha, Boháček - Vacek /76. Přibyl/, Matějíček, Mužík, Mikeš - Bačkovský J. /82. Flekal/, Průcha.



 






zpět na seznam aktualit