Aktuality

08.04. 2024 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ PACOV 1:0 (1:0)

ikona6.jpg

Po výborném vstupu do utkání, kdy jsme si vytvořili několik šancí pasem za obranu hostů, které však vždy končily bez gólové zakončení, jsme se mohli radovat až v 31. minutě. Prodloužený aut pohotově uklízí do levého horního rohu Filip Bačkovský. Těsně před koncem poločasu po závaru v našem vápně mohlo být vyrovnáno - Tomáš Pokorný stačil míč vyrazit na břevno.



V druhém poločase se obraz hry změnil. V prvních deseti minutách přebrali otěže hosté, v samostatném úniku však nastřelují pouze tyč. Od této doby až do konce utkání máme několik šancí z rychlých protiútoků na rozhodnutí utkání, druhou branku se však vstřelit nepodařilo. A tak mohl přijít trest, velmi dobře kopnutý trestňák vyráží krásným zákrokem Tomáš Pokorný na roh. V 80. minutě se konečně dočkáme druhého pojišťujícího gólu Aleše Hojsáka, pro útočný faul však není uznaný. Další brankovou příležitost diváci již neviděli a tak utkání skončilo 1:0.



Branka: 31' Filip Bačkovský



Nejlepším hráčem SAPELI byl brankář Tomáš Pokorný, který svým výkonem podtrhl bojovný výkon celého týmu.



Rozhodčí utkání byli pánové Doskočil Pavel, Rosický Pavel, Cirhan Miloš. Delegátem svazu byl pan Bajer Josef.



Sestava SAPELI:

Pokorný - Dvořáček, Vícha (K), Šimek, Bambula - Bačkovský (74' Hojsák), Vácha, Mužík, Vařejka (58' Čekal) - Kozojed (58' Lampíř), Sedláček (86' Urbánek)






zpět na seznam aktualit