Aktuality

27.04. 2024 SFK VRCHOVINA B - SAPELI POLNÁ 0:2 (0:2)

ikona6.jpg

Do zápasu proti rezervě Vrchoviny jsme nastoupili ve velmi okleštěné sestavě, ale v první půli to na hřišti nebylo znát. Už v 10. minutě poslal do vedení Sapeláky po centru Jirky Mužíka Tomáš Vařejka. Ve 29. minutě stejný hráč zvýšil na 2:0, když využil hrubku v obraně domácích. Další velké šance si vytvořili Filda Bačkovský a Jirka Mužík, ale ty zůstaly nevyužity. Domácí na druhé straně také zahrozili, ale jejich tutovka z malého vápna mířila nad bránu Marka Čejky. Ve druhém poločase jsme přestali být aktivní a Vrchovina začala hrozit. Do hry se vložil i hlavní rozhodčí, když neodpískal jasný faul na našeho hráče a hned poté nařídil penaltu pro domácí, kterou naštěstí útočník Slavíček zahodil. Další sporný moment nastal v 64. minutě, kdy Filda Dvořáček u lajny skluzem fauloval domácího záložníka a následně byl poslán na zem jiným domácím hráčem. Hlavní rozhodčí měl v ruce připravenou žlutou kartu, ale po intervenci svých kolegů na lajně své rozhodnutí změnil a oba hráče vyloučil. Vrchovina se do konce zápasu snažila o snížení, ale obrana Sapeláků pracovala spolehlivě a tak si z Nového Města odvážíme všechny 3 body!



Góly: 10. a 29. Tomáš Vařejka.



Sudí: Milan Šimek - Daniel Hanzl a Nikolas Šíma. ŽK: 1:1, ČK: 1:1 /64. Šimon Peňáz - 64. Filip Dvořáček/. Delegát KFS Vysočina Josef Bajer. 143 diváků.



Sestava SAPELI:



Čejka - Šimek, Urbánek, Vícha, Dvořáček - Vařejka /91. Babínek/, Brabec, Vácha /79. Flekal/, Bačkovský - Kozojed /33. Hojsák/, Mužík.






zpět na seznam aktualit