Aktuality

10.11. 2013 Čáslavice /Sádek - SAPELI POLNÁ 3 - 2 / 1-1/

ikona6.jpg

Sapeláci byli od první minuty aktivnější, již v první pětiminutovce měli několik dobrých situací, které řešili jak Jakub Szabó tak Luboš Morkus zbytečnými "kudrdlinkami" a místo aby akce skončily gólem v domácí síti tak se stal pravý opak. První střela na branku hostí v páté minutě utkání znamenala vedení domácích. Sapeláky to však neznervóznilo a trpělivě pokračovali v aktivní hře, řadu možností nevyužili /Jakub Szabó, Luboš Morkus, David Padrnos tyč a nad branku/. Ve 27. minutě propálil Kružíka z hranice šestnáctky David Padrnos 1-1.O chvíli později skóroval hlavou Petr Barák, ale gól nebyl uznán pro ofsajd.Do kabin se tedy šlo za vyrovnaného stavu.V 53. minutě si pohrál s obranou hostí David Padrnos a vybidl ke skórování Luboše Morkuse a Sapeláci vedli.I u dalšího gólu byl Luboš Morkus,tentokrát bohužel u soupeřova.V 61. minutě nechtěně namazal Šimkovi a domácí plejer nezaváhal 2-2. Sapeláci si za svoji laxnost v utkání vypili kalich hořkosti až do dna. V 86. minutě po další hrubé chybě zahrával domácí Horváth přímý kop/ předtím se s dalšími domácími hráči doslova pral o míč,že bude kopat on/, využil špatného postavení gólmana a nevídanou haluzí vsítil třetí gól domácích.V 90. minutě při závaru u domácí branky vypálil z hranice šestnáctky Honza Vacek, jeho střelu však vyhlavičkoval z brankové čáry domácí obránce.

Za zmínku jistě stojí velmi dobrý výkon trojice rozhodčích.
Je velká škoda, že tak skvělou sezónu zakončíme prohrou s přiznejme si velmi průměrným soupeřem / dvěma hráčům soupeře bylo jen 18 let, jednomu dokonce 17/ a vlastně prohrajeme s týmem který má dva kvalitní fotbalisty a na nás to tentokrát bohužel stačilo. Řada hráčů podala velmi matný pokud vůbec nějaký výkon (Luboš Morkus, Jakub Szabó/, svůj den neměl ani jindy výborný gólman Petr Koubek.Profesorská hra byla proti obětavě bojujícímu soupeři naprosto k ničemu. Byla to zbytečná kaňka za velmi dobrými podzimními výsledky.

góly: 27.David Padrnos, 53. Luboš Morkus.
Rozhodčí Čamra, žk: 1-4, bez vyloučených, diváků: 150.

Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman,Barák, Zamazal - Brnický /74. Slezák/,Vacek, Szabó /54.Špendlíček/,Rychtecký - Morkus, Padrnos.





zpět na seznam aktualit