Aktuality

26.10. 2014 MORAVSKÉ BUDĚJOVICE - SAPELI POLNÁ 1 - 1 / 1-0 /

ikona6.jpg

Vzhledem k mojí nepřítomnosti na utkání v Budějkách, přetiskuji hodnocení utkání domácím oddílem otištěné v dnešním Jihlavském deníku.



 



Zkraje dostal míč za domácí obranu Szabó, ale jeho střela šla vedle tyče. Pak po chybě vyběhnutého Koubka poslal míč na branku Kyzlink a jeho pokus olízl břevno. Následující únik Vacka a jeho střelu zlikvidoval Klouda. Po rohu Duška a hlavičce Busty zaskakoval na lajně za překonaného Koubka Vacek. Vzápětí dalekonosná střela Kyzlinka těsně minula vzdálenější tyč. Budějovice se dočkaly těsně před pauzou, kdy centr Novotného poslal z malého vápna do sítě Švanda.



Ve druhém poločase po dvojím střídání zatlačili hosté soupeře před branku a dočkali se vyrovnání. V 53. minutě se k odraženému míči dostal ve vápně Tlačbaba a s pomocí teče domácí obrany poslal míč k tyči bezmocného Kloudy. Z následného protiútoku poslal Kyzlink míč opět těsně nad. Pak se opět vyznamenal Klouda, když včasným pádem pod nohy Dvořáčka zabránil jistému gólu. Na tvrdou hru Sapeli doplatili zraněním tři domácí hráči, kteří museli střídat.



Góly: 43. Švanda - 53. Tlačbaba, sudí: Straka, žk: 2-3, bez vyloučených. 80 diváků. Nejlepší hráči: Klouda, Šplíchal - Fišer.



Sestava Sapeli: Koubek - Takács /75. Rychtecký/, Tržil, Reiterman, Barák - Vacek, Fišer, Brnický, Macko /46.Dvořáček/ - Szabó /46. Bratršovský/, Tlačbaba.



Dle vyjádření našich trenérů šlo o průměrný zápas, který skončil spravedlivou remizou. V našem týmu museli pro zranění střídat dva hráči a nikdo se na tvrdou hru soupeře nevymlouvá.Naši trenéři určili jako nejlepší hráče Tomáše Reitermana a Patrika Fišera.






zpět na seznam aktualit