Aktuality

03.05. 2015 SAPELI POLNÁ "B" - SK TELČ "B" 3 - 2 / 2-1 /

ikona6.jpg

Ve šlágru III. třídy se střetl první tým /Sapeláci/ s druhým /Telč/. Hosté vstoupili do zápasu lépe a byli v první čtvrthodině pohyblivější a zahrozili dvěma pěknými brejky. Potom měli Sapeláci dva rohové kopy a z obou mohli vytěžit zásluhou Luboše Rychteckého góly. Bohužel udeřilo na druhé straně, po zbytečné ztrátě na polovině hřiště skóroval po pěkné kombinaci v 27.minutě hostující Švec,Sapeláci zabrali a ještě do poločasu dokázali otočit vývoj utkání.V 39. minutě se ukázkově prosadil Kuba Szabó a vyrovnal na 1-1. O dvě minuty později byl Kuba Szabó sražen ve vyložené šanci a přesný sudí Toman nařídil pokutový kop, který proměnil Michal Sobotka 2-1. 



Do druhé půle jsme šli s cílem přidat pojišťovací třetí gól, to se nám však podařilo až v 81. minutě, kdy zahrál přesně přímý kop Pavel Matějíček. Klid však trval jen pět minut, v 86. minutě snížil hostující Fortelný.Závěrečných několik minut utkání již změnu skóre nepřinesl a tak si Sapeláci v desátém domácím utkání připsali desáté vítězství a odskočili tak Telčským v tabulce na rozdíl pěti bodů.



Telčtí byli více než vyrovnaným soupeřem a našim hráčům se zápas ne zcela vydařil. Proto je vítězství nad mladým, dobře technicky vybaveným soupeřem velmi cenné.



Nejlepší hráči: Dvořáček, Slezák, Černý, Szabó.



Sudí: Toman, Kříž, Novák. žk: 5 - 1,  50 diváků



Sestava: Babínek - Dvořáček, Černý, Vomela, Slezák - Matějíček M.,Sobotka, Matějíček P.,Musil V. - Szabó, Rychtecký /90. Lokvenc/.






zpět na seznam aktualit