Aktuality

30.06. 2015 ZHODNOCENÍ SEZÓNY - "A" tým - krajský přebor - ročník 2014/2015

pohar.jpg

Další sezóna je za námi a my můžeme být opět maximálně spokojeni. Dnes zhodnotíme náš "A" tým hrající již sedm sezón krajský přebor mužů KFS Vysočina.



Celkově jsme obsadili páté místo, ziskem 53 bodů - což je nový rekord našeho klubu. Z 30 utkání jsme 14x vyhráli, 11x remizovali a jen 5x odešli poraženi. Na podzim jsme prohráli 4x, na jaře pouze jednou. Spolu s Okříškami jsme remízovými králi přeboru.



Na podzim jsme byli šestí s 25 body, na jaře jsme získali 28 bodů a byli jsme spolu s Chotěboří, Ždírcem, M. Budějovicemi a Humpolcem nejúspěšnější.



Doma jsme získali 32 bodů, stejný zisk má i Jemnicko a Herálec, jen o bod víc má Humpolec. Venku jsme získali 21 bodů, což nás řadí na čtvrté místo o bod za třetím Jemnickem. Velmi nás mrzí, že jsme vinou sudího Slámy přišli v Herálci o jasné dva body a tím i o třetí místo v celkové tabulce, poškozeni jsme byli i v domácím utkání s Chotěboří.Objektivně musíme přiznat, že v utkání s Humpolcem doma proti nám sudí neodpískal jasný pokutový kop / utkání skončilo 0-0 /.Lepší postavení bychom tím měli i v ostatních tabulkách.



Naši hráči se zásluhou výborných výkonů a výsledků prosadili i do nominací nejlepších jedenáctek krajského přeboru.



V sestavě podzimu byli gólman Petr Koubek a útočník David Padrnos. V sestavě jara figuroval kapitán Sapeláků Tomáš Reiterman. V celkové sestavě ročníku 2014/2015 máme dvojí zastoupení. Je zde gólman Petr Koubek a obránce Petr Barák. Petr Koubek navíc v letošní sezóně uhájil devětkrát čisté konto.



Na jaře odehráli všechna utkání a na hřišti nechyběli ani minutu Petr Koubek a Petr Tržil. Jedenkrát chyběli Tomáš Reiterman,Petr Barák, Milan Špendlíček a David Macko. Dvakrát absentovali Martin Kolman, Petr Takács, Matěj Brnický a Patrik Fišer.Bohužel po celé jaro nám chyběly dvě velké opory - David Padrnos a Mára Zamazal.



V jarní části skórovali tito hráči: Kuba Szabó - 5 gólů, Filip Dvořáček a David Macko 4 góly,Pavel Matějíček - 3 góly Vojta Koukal - 2 góly, Tomáš Reiterman,  Milan Špendlíček, Martin Kolman - 1 gól. Celkem jsme na jaře vstřelili 21 branek a inkasovali pouhých 11.Na podzim jsme dali 26 branek a inkasovali jsme 18. Celkové skóre je tedy 47-29, to znamená, že máme průměr obdržených branek na zápas 0,96, což je fantastické. V tabulce pravdy máme plus osm, skóre máme aktivní o 18 branek. Jedním slovem paráda! Na jaře jsme měli dva vyloučené - Davida Macka a Petra Baráka, na podzim taktéž dva - Petra Tržila a Tomáše Reitermana.Další rekord utvořil trenér Jirka Babínek, který byl během jarní části třikrát vykázán z lavičky.



Nejpoctivější v tréninku byli Jirka Babínek,Patrik Fišer, Martin Kolman, Petr Takács, Petr Koubek,Vojta Koukal, Tomáš Reiterman a Petr Barák.



Tabulku střelců našeho týmu vyhrál i přes jarní absenci David Padrnos s 8 góly, následují Filip Dvořáček -  7 gólů, Jakub Szabó - 5 gólů, David Macko a Pavel Matějíček  -  4 góly, Petr Barák, Honza Vacek a Tomáš Reiterman  - 3 góly, Luboš Rychtecký a Vojta Koukal - 2 góly, Patrik Fišer, Lukáš Slezák, Petr Koubek, Zbyněk Tlačbaba, Martin Kolman a Milan Špendlíček - 1 gól.



Petr Koubek odehrál všech 30 utkání s plným počtem minut.Petr Tržil chyběl v jednom utkání, Tomáš Reiterman, Petr Barák a Matěj Brnický ve dvou.



Všichni hráči zaslouží za uplynulou sezónu absolutorium. Dle vyhodnocení trenérů byla vyhlášená nejlepší pětice jara / bez určení pořadí/.



Petr Koubek, Petr Tržil,Tomáš Reiternan, Petr Barák, David Macko.



Velké poděkování patří trenérům Petru Dvořáčkovi a Petru Klímovi, rodině Komárkových, a samozřejmě našim obchodním partnerům a fanouškům.



 



A nyní již hodnocení TJ SAPELI dle Deníku:



ZKUŠENÝ TÝM SE ZŘEJMĚ NEJSTABILNĚJŠÍ VÝKONNOSTÍ SI CELOU SEZÓNU UDRŽEL VYSOKÝ STANDART. JEJÍ PRVNÍ POLOVINU ZAČAL BEZ KONČÍCÍ STÁLICE MILANA ŠPENDLÍČKA, LEGENDA KLUBU SE VŠAK NAKONEC NECHALA PŘEMLUVIT K NÁVRATU Z NIŽŠÍ SOUTĚŽE A PODÍLELA SE NA POHODOVÉM JARU, BĚHEM KTERÉHO SAPELÁCI PROHRÁLI JEDINÝ ZÁPAS A RŮZNÝM ZPŮSOBEM TAK SPRAVEDLIVĚ OBRALI O BODY VŠECHNY TÝMY HRAJÍCÍ O POSTUP I ZÁCHRANU.



 



 



 


Foto TJ SAPELI POLNÁ





zpět na seznam aktualit