Aktuality

23.08. 2015 SAPELI POLNÁ - SK PŘIBYSLAV 1 - 2 / 0-0 /

ikona6.jpg

Sapeláky čekalo velmi těžké utkání, což se v jeho průběhu potvrdilo. Přibyslavští se představili jako kompaktní tým a naši hráči se měli od úvodních minut co otáčet, ale k přímému ohrožení naší branky došlo až ve 23. minutě, kdy zpoza šestnáctky pálil Škacha, náš gólman Petr Koubek byl však na místě. Sapeláci zahrozili po dvou rozích Máry Zamazala, ale ani Jirka Šebesta ani Pavel Matějíček nehlavičkovali mezi tři tyče.



Do druhé půle již nenastoupil Jirka Šebesta, nahradil ho Petr Takács. Hosté pokračovali ve výborném výkonu a naši hráči se snažili dostat více do hry, bohužel se jim stala osudná 61. minuta....Nejprve Vojta Koukal nesmyslně adresoval přihrávku ke své šestnáctce, míče se zmocnil Matěj Vopršal a svůj únik zakončil gólem 0-1. Než jsme se rozkoukali, tak ztratil míč na středu hřiště Milan Špendlíček a přestože jsme měli v defenzivě dostatečný počet hráčů, tak jsme se místo bránění "věnovali" reklamování faulu a tak vstřelil Matěj Vopršal druhý gól 0-2.Vzápětí mohli hosté přidat třetí, ale z malého čtverce překopli branku. Naši hráči chtěli s utkáním přece jen něco udělat a v 75. minutě vyslal Patrik Fišer / v 70. minutě střídal Vojtu Koukala/ do úniku Kubu Szabóa a ten krásným lobem přehodil Syberu 1-2. V závěrečné čtvrthodince jsme soupeře přitlačili a přišlo několik šancí, Kuba Szabó po příhře Milana Špendlíčka však pálil mimo, stejně se vedlo střele ze šestnáctky Patrika Fišera a když byla přihrávka Pavla Matějíčka o chlup delší než nápřah Kuby Szabóa skončilo utkání zaslouženým vítězstvím Přibyslavi v poměru 1-2 a Sapeláci prohráli po dlouhé době domácí utkání ve Stáji. Hosté vyhráli zaslouženě, byli fotbalovější, rychlejší a důraznější a hlavně nedonutili jsme je k chybám a oni naopak ty naše dokázali potrestat.



góly: 2x Matěj Vopršal.



Sudí: Muller, Petr, Rygl.   žk: 4-1, bez vyloučených.  delegát svazu: pan Vidlák.  150 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Šebesta / 46.Takács/, Barák, Zamazal - Slezák, Špendlíček, Vacek, P. Matějíček - Koukal /70. Fišer/, Szabó.


Foto z utkání s Přibyslaví si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit