Aktuality

30.08. 2015 FC Velká Bíteš - SAPELI POLNÁ 1 - 1 / 0-1 /

ikona6.jpg

Ve 2. minutě našel Matěj Brnický v šestnáctce v dobré pozici Kubu Szabóa, jeho levačka pálila mimo.V 15. minutě zakombinoval Petr Barák s Kubou Szabóem a druhý jmenovaný se vydal do úniku, který zakončil přesnou střelou podél vyběhnuvšího gólmana 0-1.Ve 24. minutě vystřelili domácí spoza šestnáctky a Petr Koubek vyrazil střelu na roh. O dvě minuty později měli domácí jedinou tutovku v utkání, domácího útočníka však Petr Koubek vychytal.Potom už měli šance jen Sapeláci.Ve 29. minutě se dostal do tutovky Kuba Szabó, skóre se však neměnilo.V 31. minutě rozezvučel Milan Špendlíček svoji bombou z dvaceti metrů břevno bítešské svatyně.V 34. minutě zakombinovala trojice Matěj Brnický, Kuba Szabó, Petr Barák a posledně jmenovaný svoji loženku nedal, domácí gólman vyškrábl střelu na rohový kop.V 35. minutě napálil Kuba Szabó po secvičeném rohu s Márou Zamazalem bombu do šibenice, skvělý domácí gólman opět zachránil.V poslední minutě první půle po dlouhém výkopu Petra Koubka unikl obráncům domácích Petr Barák a nastřelil tyč!



V druhé půli jsme se zatáhli, nebyli jsme již tak aktivní, přesto jsme soupeře do žádné šance nepustili, naopak jsme mohli zvýšit náskok.Ve 46. minutě stihla domácí obrana zachránit při střele Ondry Záškody, tentýž hráč mohl skórovat v 62. minutě, když zakončoval skvělou akci Petra Baráka. Domácí se snažili vytvořit tlak, ale naše obrana a náš gólman si s nakopávanými balóny věděli rady. Na našem kontě přibývalo karet , některé byly hodně přísné / Petr Barák, Vojta Koukal /, zatímco např. soupeřův útočník Dvořák fauloval neustále - dokonce dvakrát během pěti minut v malém vápně našeho golmana, v první půli filmoval a dohrál bez karty.V 72.minutě pálil Petr Barák z otočky nad a v 86. minutě běžel z půlky sám na  gólmana Koukal, před šestnáctkou nepochopitelně zpomalil a domácí bek mu míč odkopl.Nic nenasvědčovalo tomu, že přijdeme o zalouženou výhru. V 90. minutě držel Petr Koubek míč ve svých rukavcích a chtěl vyhodit míč záložníkům, když se ozval hvizd hlavního sudího, který nepískl faul loktem na Máru Zamazala, ale potrestal zbytečný zákrok Milana Špendlíčka v šestnáctce souboji mimo míč / nakonec se provokace domácího útočníka vyplatily/. Milan byl vyloučen a domácí v 91. minutě vyrovnali z pokutového kopu.



Co k tomu říct: Poctivě odmakané utkání, na šance tak 9-2 a nakonec jen jeden bod a ještě několikazápasový distanc pro Milana Špendlíčka, který jedním zbytečným faulem zhatil úsilí celého týmu a devalvoval svůj vynikající výkon v celém utkání.



Gól: 16. Kuba Szabó.



Sudí: Fridrichovský, Kůrka, Čepl.  žk: 2-6 /Luboš  Rychtecký, Petr Takács, Ondra Záškoda, Matěj Brnický, Petr Barák, Vojta Koukal/



 čk: 90.Milan  Špendlíček.



Diváků: do 70 / nahlášeno je 180 ??



Nejlepší hráči: Petr Barák, Jakub Szabó, Petr Koubek.



Sestava: Koubek - Tržil, Rychtecký, Zamazal, Takács - Brnický, Fišer, Špendlíček, Záškoda / 70. Koukal/ - Barák, Szabó / 88. Šebesta/.


FOTO Z UTKÁNÍ SI MŮŽETE PROHLÉDNOUT ZDE





zpět na seznam aktualit