Aktuality

06.09. 2015 SAPELI POLNÁ - SK OKŘÍŠKY 3 - 2 / 1-2 /

ikona6.jpg

Již v deváté minutě vyslal Mára Zamazal po křídle Filipa Dvořáčka a ten poslal střílený centr do malého čtverce, který skluzem uklidil do sítě Pavel Matějíček 1-0.Vedení našemu týmu nevydrželo dlouho, ve 22. minutě zahrávali hosté rohový kop, po kterém si Petr Takács nešťastně umístil míč do šibenice vlastní branky 1-1 .Naši hráči byli pochopitelně opaření a v 27.minutě mohli znovu inkasovat, útočník hostí naštěstí překopl z výhodné pozice naší branku.Varování našemu týmu nestačilo, přišla 32. minuta, hráči Okříšek před šestnáctkou zakombinovali a pěknou střelou obstřelem z 16 metrů překonal Petra Koubka Bastl.V 38. minutě vystihl Jakub Szabó zpětnou přihrávku obrany hostí, gólman Fiala však svůj tým zachránil.O minutu později centroval Filip Dvořáček, hlavička Ondry Záškody se mezi tyče nevešla. Tři minuty před koncem nachází centr Ondry Záškody Kubu Szabóa, gólman hostí jeho nepříliš prudkou hlavičku chytá.



I úvod druhého poločasu se nám vydařil, ve 48. minutě Pavel Matějíček skvěle vyslal přihrávku mezi beky na Kubu Szabóa a ten nedal gólmanu Fialovi šanci 2-2. O chvíli později se ocitl ve výborné pozici Pavel Matějíček, jeho křížná střela šla těsně mimo soupeřovy branky.V 57. minutě Petr Barák vybojoval míč v pokutovém území Okříšek, přihrál Pavlu Matějíčkovi a ten vstřelil náš třetí gól - sudí ho neuznává pro údajný faul Petra Baráka....V 61.a 62.minutě se dostal do dvou šancí Petr Barák, obrana hostí nakonec situaci zvládla. V 77. minutě servíroval Petr Barák a pálil Filip Dvořáček, jeho střela byla opět zblokována. O minutu později centruje Filip Dvořáček a Tomáš Reiterman hlavičkuje  mimo branku.O chvíli později hasí Petr Koubek včasným vyběhnutím jedinou šanci hostí v druhé půli. V 82. minutě po skvělé kombinaci Pavla Matějíčka a Petra Baráka, může skórovat posledně jmenovaný,je faulován, ale není pískáno...Rozhodnutí utkání přináší 84. minuta. Filip Dvořáček vypálí bombu z hranice šestnáctky, gólman Fiala střelu vyráží a Kuba Szabó rybičkou posílá míč do sítě! Sapeláci vedou 3-2. V 90.minutě může zvýšit Pavel Matějíček, ale Fiala jeho nájezd likviduje. Utkání tak končí důležitým vítězstvím našeho týmu, které jsme si za zlepšený výkon v druhé půli zasloužili.



nejlepší hráči: Pavel Matějíček, Jakub Szabó, Petr Tržil.



góly: 9. Pavel Matějíček, 48. a 83. Jakub Szabó.



Sudí: Dvořák, Čamra, Machač.   žk: 1-3, bez vyloučených.    120 diváků.



Sestava: Koubek - Takács, Tržil, Reiterman, Zamazal - Matějíček, Brnický, Dvořáček, Záškoda / 46. Vacek/ -  Szabó /88. Fišer/, Barák.



 






zpět na seznam aktualit