Aktuality

20.09. 2015 SAPELI POLNÁ - SLAVOJ ŽIROVNICE 6 - 1 / 5-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci měli před utkáním velké problémy se sestavou, absentovali Tomáš Reiterman, Milan Špendlíček, Lukáš Slezák, Matěj Brnický,Robert Černý. Na poslední chvíli se zařadil do týmu Mára Zamazal, který vedl svůj tým do nedělního duelu jako kapitán.



Sapeláci zahájili skvěle, v první minutě rozehrál akci Kuba Szabó,který vyslal do pravého křídla Filipa Dvořáčka, na jehož střílený centr si naběhl Petr Barák a hlavou neomylně zavěsil 1-0. Ve třetí minutě vypálil z hranice malého vápna Filip Dvořáček, hostující gólman Švec se vyznamenal. V páté minutě prováhal Kuba Szabó ideální pozici a jeho střelu stihl zblokovat obránce hostí.V osmé minutě zahrávali hosté pokutový kop za ruku Petra Takácse,  Dýnek však napálil jen tyč. V 11. minutě uvolnil Filip Dvořáček Kubu Szabóa a ten zvýšil na 2-0 pro Sapeláky.V 18. minutě vyslal Jirka Šebesta kolmici pro Petra Baráka, který svůj únik korunoval bombou k tyči 3-0. A to ještě nebylo zdaleka všechno !  V 28. minutě opět zafungovala spolupráce Filip Dvořáček - Kuba Szabó a druhý jmenovaný zvýšil již na 4-0. Ve 34. minutě si na luxusní centr Máry Zamazala ze standartky naběhl Ondra Záškoda, jeho hlavička šla bohužel mimo. V 37. minutě podržela Petra Koubka již po druhé v utkání jeho pravá tyč, když se od ní odrazil míč z hlavy Petra Takácse. V 39. minutě byla na pořadu dne opět dnešní klasika, Filip Dvořáček - Kuba Szabó  5-0. Těsně před poločasem byl před brankou hostí velký závar, střely Ondry Záškody, Filipa Dvořáčka ani Páti Fišera však v síti neskončily.



Do druhé půle již nemohl nastoupit otřesený Petr Takács,nahradil ho Honza Vacek.Po několika minutách musel odstoupit i úmyslně prošlápnutý Pavel Matějíček, na jeho místo nastoupil Jakub Lokvenc.Druhá půle byla poznamenaná poločasovým výsledkem, utkání se pouze dohrávalo.V 67. minutě přiklepl Kuba Szabó míč na hranici šestnáctky pro Ondru Záškodu a s jeho pumelenicí měl gólman Švec hodně práce. V 76. minutě se žirovničtí dočkali čestného úspěchu. Na centr Dýnka si naběhlo několik neobsazených hráčů hostí a Vilímek snížil na 5-1. O minutu později vyzkoušel gólmana soupeře Filip Dvořáček. V 81. minutě musel odstoupit Patrik Fišer, nahradil ho Jarda Vala. I další hráči měli velké zdravotní problémy, obětavě však utkání dohráli. V 84. minutě se naposledy měnilo skóre,Jarda Vala našel  Kubu Szabóa, který  zaměstnal dva beky soupeře a svému dnešnímu nahravači Filipu Dvořáčkovi nabídl gólovou přihrávku, kterou Filda nepohrdl 6-1.



Všichni hráči za dnešní výkon zaslouží absolutorium. Z utkání jsme měli obavy vzhledem k mnoha absencím, naši hráči však šli od první minuty za vítězstvím. Škoda jen zranění tří našich hráčů, čímž utrpěla hra a druhý poločas pak již neměl takovou kvalitu, navíc nevíme, zda budou do dalšího utkání v pořádku.



Všichni naši hráči zápas odmakali naplno a všichni se podíleli na dnešním vítězství. Přesto bych některé hráče "trošičku" vyzvedl nad ostatní. Výborný, nesmlouvavý a důrazný výkon předvedl na předstoperu Jirka Šebesta, navíc přihrál na gól Petru Barákovi. Filip Dvořáček přihrál na čtyři branky, pátou vstřelil sám. Kuba Szabó potvrdil svou skvělou fazónu, tři góly dal sám za poločas, na jeden přihrál Fildovi Dvořáčkovi.Nesmíme zapomenout ani na Petra Baráka, začal v útoku, dal dvě branky, pokračoval v obraně a utkání dohrával na levé záloze. Prostě VŠICHNI HRÁLI PRO TÝM a výsledek se dostavil! NAŠI HRÁČI TAK DALI KRÁSNÝ DÁREK SVÉMU TRENÉROVI PETRU DVOŘÁČKOVI K JEHO DNEŠNÍM PADESÁTINÁM !!!



Góly:11.,27.,40. Jakub Szabó, 1.,18. Petr Barák , 84. Filip Dvořáček - 76. Vilímek



Sudí: Kučerík, Kliner, Müller.   žk: 2-2 / Patrik Fišer, Filip Dvořáček/.  Bez vyloučených.    150 diváků.     Delegát svazu - předseda KFS Miroslav Vrzáček.



Sestava: Koubek- Tržil, Šebesta, Zamazal, Takács / 46. Vacek / -  Matějíček P. / 54. Lokvenc /, Fišer / 81. Vala /, Záškoda, Dvořáček - Barák, Szabó.


Foto z utkání si můžete prohlédnout zde





zpět na seznam aktualit