Aktuality

27.09. 2015 SOKOL HERÁLEC - SAPELI POLNÁ 1 - 2 / 0-2 /

ikona6.jpg

Sapeláci začali utkání aktivně a hned v páté minutě oklamal Petr Barák u rohového praporku dva obránce a po jeho centru před branku hlavičkoval Filda Dvořáček mimo. V 9. minutě se již skóre zápasu měnilo. Patrik Fišer vyslal kolmici na Kubu Szabóa, ten obešel dva beky a vypálil jedovku kterou domácí gólman s námahou vyrazil, Petr Barák byl však nekompromisní  - vedeme 1-0 ! V 18. minutě si Petr Barák vyměnil několikrát míč s Kubou Szabóem, ten posunul míč k Filipu Dvořáčkovi, ten však z hranice šestnáctky přestřelil domácí branku.Ve 24. minutě musel při krásné křížné střele domácího hráče vytáhnout bravurní zákrok Petr Koubek.O tři minuty později pálí Honza Vacek z 20 metrů nad branku.Ve 30. minutě se opřel Filip Dvořáčkek levačkou do míče v pravém rohu šestnácky a jeho střela přesně zapadla k levé tyči domácí branky - vedeme 2-0!  V 32. minutě vypálil Filip Dvořáček z přímého kopu, domácí gólman stihl vyrazit míč na rohový kop.V 38. minutě Mára Zamazal rychle rozehrál míč na Filipa Dvořáčka, ten řešil gólovku lobem přes gólmana, ten však šel bohužel těsně vedle branky. O minutu později vysílá poslední naší střelu první půle Filip Dvořáček a opět míjí branku.V poslední minutě jsou v nebezpečné situaci u naší branky domácí fotbalisté, míč však končí v rukavicích Petra Koubka.



Do druhé půle již nenastoupil zraněný kapitán Tomáš Reiterman, nahrazuje ho Jirka Šebesta, kapitánskou pásku převzal Milan Špendlíček. Tři minuty po přestávce centruje Kuba Szabó, nachází Filipa Dvořáčka, ten z malého čtverce přestřeluje . O minutu později po chybném odkopu obrany, pálí domácí záložník , Jirka Šebesta sráží míč na roh. V 52. minutě skvěle rozehrál standartku Mára Zamazal, vyslal Milana Špendlíčka do úniku, Milan však tváří v tvář gólmanovi zklamal a zakončil těsně vedle levé tyče domácí svatyně. V 53. minutě byl faulován Petr Barák, hra nebyla přerušena, míč získali domácí a po centru do šestnáctky osamocený snížil na 1-2. V 65. minutě vymíchal před vápnem dva beky Patrik Fišer, nádherně vybídl ke skórování Filipa Dvořáčka, ten však tutovkou pohrdl.V 67. minutě nahradil Patrika Fišera Matěj Brnický.O dvě minuty později jde sám na gólmana Petr Barák, nastřeluje však jen nohu padajícího gólmana.V 77. minutě připravil Kuba Szabó další loženku, tentokrát Milanu Špendlíčkovi, ten míjí ....O chvíli později lobuje Petr Barák, míč končí mimo branku.V 79. minutě další sólo na gólmana, tentokrát Petr Barák - opět bez gólového efektu.O minutu později vyráží domácí gólman střelu Filipa Dvořáčka. V 82. minutě servíruje  Kuba Szabó míč pro Honzu Vacka, ten střílí konečně třetí gól Sapeláků. Není však uznán pro šlapák našeho střelce.V závěrečných minutách hráli domácí úplný vabank a nakopávali míč do naší šestnáctky a málem se jim podařilo vyrovnat. Petr Koubek jim však skórovat nedovolil a Sapeláci tak berou tři body.



Sehráli jsme velmi těžké utkání, vyhráli jsme nad velmi bojovným a důrazným soupeřem. Vytvořili jsme si spoustu, opravdu spoustu gólových šancí a v jejich proměňování jsme byli hodně lehkovážní, což se nám mohlo v závěrečných minutách vymstít. Vítězství je však naprosto zasloužené a tým zaslouží velkou pochvalu.



Nejlepší hráči: Jiří Šebesta, Petr Koubek, Petr Tržil.



góly: Petr Barák, Filip Dvořáček - Petr Hamák.



Sudí: pánové Jílek, Kliner, Stehlík.       Delegát svazu: pan mgr. Petřivý    žk: 1-2  / Filip Dvořáček, Jakub Szabó /. Bez vyloučených.  200 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Reiterman / 46.Šebesta /, Takács, Zamazal - Vacek, Špendlíček, Fišer /67. Brnický /, Dvořáček - Barák, Szabó / 90. Záškoda /.



 


Foto z utkání v Herálci si můžete prohlédnout zde.





zpět na seznam aktualit