Aktuality

11.10. 2015 FK Bohemia Světlá nad Sázavou - SAPELI POLNÁ 4 - 1 / 2-0 /

ikona6.jpg

Sapeláci měli před utkáním velké problémy se sestavou,přesto chtěli ve Světlé bodovat.V první půli však předvedli laxní a naivní výkon,který rozhodl o výsledku. Zlepšená hra ve druhém poločase již nic nezměnila na zaslouženém vítězství domácího celku.



Ve 3. minutě zahrával standartku Filip Dvořáček a po jeho centu hlavičkoval Milan Špendlíček do prostoru domácího gólmana.V 5. minutě ztratil zbytečně míč Honza Vacek, Křikava upláchl naší obraně a naštěstí nepřesně přihrál do tutovky D. Valentovi. V 6. minutě tentokrát pochybil Matěj Brnický, jeho nepřesná přihrávka vyslala do brejku Valentu s Křikavou a druhý jmenovaný nezaváhal 1-0. V 19. minutě pálil Honza Vacek z rohu velkého čtverce, gólman Adamec vyrazil na roh.V 29.minutě naši hráči prohráli ve vlastní šestnáctce několik soubojů za sebou a důrazný David Valenta trestal 2-0. V 37. minutě chytře uvolnil Honza Vacek Kubu Szabóa, ten přehodil  vyběhnuvšího gólmana, ale bohužel i branku. První půle tedy skončila po matném výkonu dvoubrankovým mankem.



V úvodní patnáctiminutovce druhé půle byli Sapelácfi aktivnější, snažili se s vývojem utkání něco udělat. V 51. minutě pálil z voleje levačkou Milan Špendlíček, o šest minut později Mára Zamazal, ale ke změně  skóre to nevedlo. Naopak v 60. minutě ztrátil Patrik Fišer míč, David Valentovi nechávali naši hráči tak dlouho volný prostor , až přihrál zcela volnému Křikavovi  3-0.V 65. minutě zachraňuje při střele Valenty Jirka Šebesta - sráží gólovou střelu na rohový kop.V 72. minutě zahrává Mára Zamazal standartku, nachází Milana Špendlíčka a ten snižuje na 3-1. Sapeláci hrají vabank a snaží se vstřelit další góly. V 77. minutě Adamec vyráží nádhernou bombu Marka Zamazala, o minutu později gólman domácích likviduje šance Filipa Dvořáčka a Petra Baráka.Další závar končí rohovým kopem Sapeláků.O minutu později kryje střelu Křikavy Petr Koubek. Našim hráči se dalšího gólu nedočkali, naopak po další chybě i nkasujeme v 89.minutě počtvrté. Křikava kompletuje hattrick a dává výsledku definitivní podobu 4-1.



Bodovat v sedmém utkání za sebou / předtím 4 výhry a 2 remízy/ jsme tedy nezvládli.To by rozhodně nevadilo, je to sport. Naši hráči si však zcela určitě uvědomují, že dnešní výkon v první půli byl hanebný a rozhodl o prohře v rozdílu třídy navíc se zcela průměrným soupeřem. Snad se z toho poučíme a s pokorou a v plném nasazení nastoupíme v dalším utkání proti Moravským Budějovicím.



Nejlepší hráči: Těžko někoho vybrat...



Góly: 7., 60., 89. Křikava, 29.D.Valenta - 72. Milan Špendlíček.



Sudí: Fabeš, Denev, Staněk.   ŽK: 1 - 2 / Špendlíček, Szabó /. Bez vyloučených. 150 diváků.



Sestava: Koubek - Tržil, Šebesta, Barák, Zamazal - Vacek, Fišer, Brnický, Dvořáček - Szabó, Špendlíček.



 






zpět na seznam aktualit